Foci Tippek: AL-WAHDA – AL WASL, ElnÖki Kupa szerdán 18:30 órától

EGY LÁTVÁNYOS ÖSSZECSAPÁS

Szerdán, 18:30 órától rendezik az Al-Wahda – Al Wasl mérkőzést, az emírségekbeli kupa elődöntőjét. Az összes egymás elleni mérkőzésen minimum 3 gól született.


Az Al-Wahda a bajnokság 2. helyén áll, 43 ponttal 21 forduló után, gólarányuk 46-28-as. Az előző fordulóban kikapott otthon az Ajmantól, 3-2-re. Függetlenül az elért eredménytől az idei bajnok az Al Ain lesz, mivel megverte 4-0-ra az Al Nasrat. Mivel kiestek az ázsiai Bajnokok Ligájából is,ahol mindössze 3 pontot gyűjtöttek, ez a kupa maradt az egyetlen célkitűzésük. Persze nem szabad elfelejteni, hogy már megnyerték a Liga Kupát.
Az előző körben megverték az Al Jazirat, idegenben 3-0-ra.

Az Al Wasl, szép focit játszik, de nem elég ahhoz, hogy legyőzzék jelenlegi ellenfelüket. A bajnokságban jelenleg 3.-ak, 38 ponttal a 21 forduló alatt, gólarányuk 41-27-es. Az előző körben otthon verték a Hattat 2-0ra, az első félidőtől emberhátrányban játszodva.
A Bajnokok Ligáját pont nelkül fejezték be, és a Liga Kupa döntőjében alulmaradtak az Al-Wahda ellen, 1-2-re. Az elmúlt 10 mérkőzésükön 9-en betaláltak.
Ha egy hasonlóan szép összecsapást láthatunk mint a Liga Kupa döntőjében, akkor gólokban se lesz hiány. Négyszer találkoztak egymással ebben a szezonban, ahol mindegyik mérkőzésen minimum három találat született. Ha az Al-Wahda továbbjut akkor az Al Ainnal találkozik a döntőben. Visszatérve a mai összecsapásra, sok jó képességű játékosok vannak a támadósorban de ettől függetlenül nem lesz sok látványos megmozdulás.

Tipp: Al-Wahda – Al Wasl: rúgott gólok 2.5 felett1.48 szorzó –  CASINIA BET
Nagy szorzós tipp: Al-Wahda – Al Wasl: végeredmény 3-2 16.24 szorzó  CASINIA BET

 

Powered by Live Score & Live Score App