Foci tippek: AKHISAR Belediyespor – KASIMPASA, Török Kupa – 2019.02.07

Foci tippek – Akhisarspor – Kasimpasa – Török Kupa – 2019.02.07

Akhisarspor vs Kasimpasa ponturi pariuri - Cupa Turciei - 07 februarie 2019 1

A Török Kupában csütörtökön egy nagyon kiegyenlített mérkőzésre számíthatunk. Nem tudod mire fogadj? Én egy 1.53-as szorzóval rendelkező tippet készítettem, ami könnyedén nyereséget hozhat. A meccs 18:30-kor kezdődik.

1. Szorzók Akhisarspor – Kasimpasa

A szorzók nagyon kiegyenlítettek, a döntetlennek 3.25-ös.
1.55 a GG szorzója.
Jó szorzója van a félidő X-nek, éspedig 2.11.

 

2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

 2.1 Akhisarspor

Nagyon gyengén teljesít ebben a szezonban, a török Superligában az utolsó helyen áll. 4 pontra van szüksége, hogy elhagyja a kiesőzónát. Jelen formája is gyenge, 4 mérkőzés óta nem tudott nyerni, amiből 3 vereség volt. A hétvégén hazai pályán kapott ki nagy különbséggel az Stanbul BB együttesétől (0-3). a kupában a Kayserispor és a Fatih Karagumruk csapatait búcsúztatta eddig.

 2.2 Kasimpasa

A SuperLig első felében találjuk, jelenleg a 7. 2 vereség után érkezik, mindkettő handicap-el, a Sivaspor és az Istanbul BB ellen. Jelen formája nem ad bizalomra okot. Utolsó 5 meccséből csak egyet nyert meg. A kupasorozatban eddig kiejtette a Batman Petrolspor, a Menemen Belediyespor és az Alanyspor együtteseit. Megjegyzendő, hogy az egyik legjobb támadása van a török élvonalban.

3. Utolsó információk a Akhisarspor – Kasimpasa meccs előtt

3.1 Akhisarspor
Gondok vannak a kerettel, hiányozni fog Edin Cocalic, Eray Ataseven, Hasan Ali Adigüzel és Mustafa Yumlu. A kerete becsült értéke 14 millió euró körüli.
3.2 Kasimpasa
Syam Ben Youssef fizikálisan még nem 100%-os, de az elmúlt napokban már rendesen edzett, játéka kérdéses. Az egyiptomi Karim Hafez-t most igazolták le, valószínű, hogy a kispadon kap helyet. Ilhan Depe sérülés miatt nem játszhat. A keret becsült értéke 27 millió euró.

4. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

2018-ban kétszer találkoztak a bajnokságban. Mindkét mérkőzést a Kasimpasa nyerte handicap-el és kapott gól nélkül. Az előző 2 mérkőzést azonban a Spor Toto Stadium-ban az Akhisarspor nyerte.

5. az utolsó egymás elleni mérkőzés összegzője Akhisarspor – Kasimpasa

6. Statisztikákon alapuló tippek Akhisarspor – Kasimpasa

Az Akhisar nem nyert 4 mérkőzés óta. 1.33 az X2 szorzója. Fogadj most!
Az Akhisar nem lőtt gólt utóbbi 3 hazai találkozóján. 3.25 a szorzója az Akhisar kevesebb mint 0.5 gólnak. Fogadj most!
Az Akhisar utolsó 6 meccséből 5 alkalommal több mint 2.5 gól született. 1.75 a szorzója, hogy a meccsen minimum 3 gól születik. Fogadj most!

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Akhisarspor – Kasimpasa mérkőzésre

7.1 Akhisarspor – Kasimpasa tipp érvelés
Én most itt az ajánlott tippek ellen vagyok és dupla eséllyel a hazai sikerre szavazok. Annak ellenére, hogy az Akhisarspornak nincsenek jó eredményei hazai pályán az elmúlt időszakban, hozzá kell tegyük, hogy Törökország legjobb együttesei közül kerültek ki ellenfelei. A Kasimpasa nem szerepel kiemelkedően idegenben, mi több, utolsó 5 idegenbeli mérkőzéséből csak egyet nyert meg, azt is egy harmadosztályos ellenféllel szemben. A vendégeknek tökéletes lenne a döntetlen, hiszen a visszavágóra már az ő otthonukban kerül sor.
7.2 Akhisarspor – Kasimpasa – fő tipp
Dupla esély 1X @ 1.53. Fogadj ITT!


7.3 Akhisarspor – Kasimpasa – másodlagos tipp
Végeredmény X @ 3.25. Fogadj ITT!

8. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a Akhisarspor – Kasimpasa mérkőzést

Unibet.hu

9. Bónuszok és kedvezmények Akhisarspor – Kasimpasa

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!