Foci Tippek: AJAX – AEK ATHÉN, Bajnokok Ligája – 2018.09.19.

Tippek– Ajax – AEK Athén – Bajnokok Ligája – 2018.09.19.

Az új Bajnokok Ligája szezon csoportkörének első fordulójában az Ajax vendégül látja a görög AEK Athént. A mérkőzés kezdete szerda este 18:55 óra.

   

 Ajax –  AEK Athén

Az Ajax, 3 egymást követő szezon után tér viszza a legrangosabb európai kupasorozatba. Másik felől az AEK teljesen újoncnak számít Bajnokok Ligája főtábláján, (legalábbis az új lebonyolításban)
Az AEK Athén remekül kezdte a szezont, és azzal a céllal utazott Amsztérdámba, hogy folytatni tudja jó szereplését a Bajnokok Ligája “E” jelzett kvartettjében is, és jó eredményekre lesz képes a folytatásban is.
A görögök a Celticet és a MOL Vidit verték a selejtezők során, miközben a bajnokság kezdetére is sikerült tartani a formát, kilenc pontot begyűjtve a 3 mérkőzés alatt, beleértve a néhány napja 4-0-ra megnyert találkozót is a Panionios ellen. Marinos Ouzounidis edző az szeretné ha a tanítványai bíznának saját képességeikben és nehezen lehet állítani ennek az ellenkezőjét, figyelembe véve a jelenlegi formájukat.
Az Ajax is hasonló formával várja ezt az összecsapást, a holland Erediviseben meggyőzően teljesít, utoljára a Gröningent verte 3-0-ra. A “Lándzsások” a hazai pályának számító Johan Cruyff Arénában nyújtott telesítménynek köszönhetően vívták ki a főtáblára jutást, ahol legyőzve úgy a Standard Lieget mint a Dynamo Kijevet.
A szerda este találkoznak legelőszőr egymás ellen. Favorítnak az Ajax számít elnézve az aktuális formát és a hazai pálya előnyét. Miközben az AEK meglepetéssel verte ki a Celticet, tovább folytatná jó menetelését a csoportkörben is és újabb meglepetésre készül a nyitómérkőzésén.

Tippek: Ajax – AEK Atena

Láttam az AEK-t folyamatosan gólt szerezni idegenben, és ez itt is elvárható. A szorzók nagyon aránytalannak tünnek, és akik a vendégekre fogadnának jól járhatnak. Rövidre zárva egy sokkal kiegyensúlyozottabb mérkőzésre számítok mint amit a szorzók sugallnak, így a hazaiak biztosan nem ússzák meg kapott gól nélkül.

   Tipp: AEK Athén rúgott gól @ Szorzó  1.89   a UNIBET -en

 

Powered by Live Score & Live Score App