Foci Tippek: AIK STOCKHOLM – OSTERSUNDS, Hétfőn este 19:00 órától a “Friends Arena” ad

Aik Stockholm – Ostersunds: A “Sárga-feketék” mindenhazai meccsüket megnyerték


Hétfőn este 19:00 órától a “Friends Arena” ad otthont az AIK Stockholm és Ostersunds közti párbajnak az Allsvenskan 20. fordulójának keretén belül.

     
AIK Stockholm-nak gondjai kezdtek lenni a lesérülésekkel, a hétfői meccsen pedig több játékos is hiányozni fog, köztük Ekstrand és Lundstrom. A svéd fővárosbeli csapat veretlen mostanáig, jelenleg 18 pontja van és a második helyen áll, 4 ponttal van lemaradva a Hammarby-tól a jelenlegi éllovastól. Ugyanakkor AIK Stockholm kapta a legkevesebb gólt is ezidáig. Négy siker után, a ‘’sárga-feketék’’újra saját pályán játszanak, ahol eddig a maximális pontszámot szerezték meg. Mi több, az AIK sajét szurkolói előtt még nem kapott gólt, ő az egyetlen csapat aki eddig úgy végezte mérkőzéseit, hogy nem kapott gólt az ellenféltől.

Ostersunds mindannyiunk emlékezetében maradt, a jó Európa Ligás teljesítmény után , amikor az Arsenal nagy nehezen kiejtette, ez óriási teljesítmény az Allsvenskan-i csapat részéről. A bajnokság szinte fele után, csak egy elszomorító 11. helyen áll 7 ponttal, 3 góllal többet kapott mint amennyit szerzett, ez bizonyítja sebezhetőségét a védekezésben. Ugyanakkor Ostersunds az előző fordulóban szintén kikapott, 0-2-re a Norrkoping-tól saját pályán. Idegenben viszonlag jó meccseket produkált, összesen 4 pontot szerzett.

FOGADJ MOST                         OLVASD EL A KIÉRTÉKELŐT

UNIBET                                                     UNIBET

Az AIK ereje a hazai meccseken kétségkívüli, zsinórban 4 győzelmet jegyzett. Allsvenskan ezüstérmesének eddigi teljesítménye arra enged következtetni, hogy újból nyerni fog, egy könnyen kezelhető Ostersunds ellen. A vendégcsapatnak nagy gondjai vannak ami a védekezést illeti, ami pont megfelel az AIK Stockholm-nak.

Aik Stockholm – Ostersunds tippek

 a házigazdák nyernek szorzó 1.91 
 X félidő / 1 végeredményszorzó 4.20 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Aik Stockholm, Ostersunds

Powered by Live Score & Live Score App