Foci Tippek: AIK STOCKHOLM – FC NORDSJAELLAND – Európa Liga. A dánok egyre jobban szerepelnek.

Tippek – AIK Stockholm – FC Nordsjaelland – Európa Liga – 2018.08.02

Mit szólnál egy 1.62-es Európa Ligás szorzóhoz? Ez a szorzója az AIK Stockholm és FC Nordsjaelland közti találkozónak, s az ebbe vetett bizalom maximális. Csak a MalinaSports.com ajánlatában találod meg. A párbajon megvan a favoritom, a találkozó kezdete pedig 19:00 óra.

  Nordsjaelland

 AIK Stockholm
egy kiváló szezont produkál, 16 forduló után az első helyen áll az Allsvenskan-ban, az odavágot viszont elveszítette, annak ellenére, hogy a labdát is nagyobb százalékban birtokolta, és egy 11 méterest is kihagyott. Az volt az első elveszített meccs ebben az idényben. Az utolsó Európa Liga szereplése során megnyerte az utolsó 4 hazai meccsét, izgalmak között ejtette ki a Shamrock Rovers csapatát. Keretét 13.5 millió euróra becsülik. Nyholm le van sérülve, és hiányozni fog ma este.

  FC Nordsjaelland
lenyűgőzőtt az odavágón, főleg a védekezésben okozott kellemes meglepetést. Alig indult el az idény, de veretlen 3 forduló után a Superligaen-ban, utolsó két alkalommal győzptt, és egyszer sem kapott gólt. Az előző Európa Liga szereplése során lazán ejtette a Cliftonville-t. A jelenlegi idény 6 mérkőzése után veretlen. Keretét 10.5 millióra becsülik.
Mathias Jensen az egyetlen hiányzó; más gondok nincsenek a keretben.

Egymás elleni találkozók

Az odavágó volt az egyetlen találkozó a két csapat között. Akkor a dánok nyertek (1-0).

AIK Stockholm – FC Nordsjaelland szorzók

Tipp AIK Stockholm – FC Nordsjaelland

Én hasonló meccsre számítok, mint az odavágón, ugyanakkor kevés gólra. Mindkét csapatnak a védekezés az erőssége. AIK-é a legjobb védekezés Svédországban, az utolsó 6 meccsből 5 alkalommal maximum 2 gól született.
Nordsjaelland hat hivatalos meccset játszott a jelenlegi idényben, mindegyiken annyi gól született, mint a megadott tippben.
Megvan a kedvencem is; dupla eséllyel a házigazdákra tippelek, akinek kerete is erősebb , mellettük szól a hazai pálya előnye is.
AIK uralta az odavágót is, egy büntető rúgást is kihagyott, úgy gondolom, ők a jobb csapat.
A házigazdák egyetlen meccset veszítettek el a jelenlegi idény 19 lejátszott találkozójából.
 Tipp: 1X & kevesebb mint 3.5 gól – Szorzó 1.60