Foci Tippek: AEK Atena – FC. VIDEOTON , Bajnokok Ligája – 2018.08.28

Tipp AEK Atena – Videoton – Bajnokok Ligája – 2018.08.28

Az ezelőtt egy héttel, Magyarorszégon jegyzett 2-1 után, Görögország bajnoka a fogadó irodák szerint máris továbbjutott.

  

 AEK Atena
A 12. bajnoki cím megnyerése után, az AEK 8 új játékost szerződtetett a nyáron, a legdrágább közülük Marko Livaja a spanyol Las Palmas-tól.

A‘Sasok’ a Bajnokok Ligája 3. körében kezdték kalandjukat, ahol összesítettben 3-2-re legyőzték Skócia bajnokát, a Celtic-et.

A Videoton elleni odavágón, a csapat kihasználta Huszti korai (23. perc) kiállítását, és két alkalommal is betalált az ellenfél kapujába Klonaridis(34) és Bakasetas(49) góljainak köszönhetően. A második gól szerzője viszont egy szintén piros lappal távozott a pályáról, majd ezt követően Magyarország bajnoka is szerzett egy gólt, így a végeredmény 2-1 lett.

A bajnokságban, pihentetve pár alapjátékost, az első fordulóban az AEK 2-0-ra győzte le a Giannina-t.


 Mol Vidi Videoton
Bajnokunk csak 3 átigazolást rendezett, mindhárom játékos a magyar bajnokságból érkezett.
A mai ellenfelével ellentétben, a Marko Nikolic által vezetett csapat már a selejtezők első körében részt vett, és sorra ejtette ki a Dudelange(3-2), Ludogorets(1-0) és Malmo (1-1, viszont idegenben gólt szerzett) csapatait.

A magyarok veretlenségi sorozata (14 mérkőzés)a múlt héten szakadt meg az AEK által, a Videoton Huszti korai kiállításának ellenére sok helyzetet (14) gyűjtőtt össze a meccs végéig.

A magyar bajnokságban eddig veretlen, 2 győzelmet és 2 döntetlent jegyzett.

Szorzók

Tipp: AEK Atena – Videoton
Az odavágón szerzett győzelemnek köszönhetően, az AEK nagy valószínűséggel uralni fogja az athéni játékot, és szerintünk elég határozott győzelmet fog aratni.

 A mi tippünk: AEK megnyeri a meccsetSzorzó 1.55 a Campobet -en