Foci Tippek: AC Milan – OLYMPIAKOS Pireusz, Európa Liga – 2018.10.04.

Foci tippek – AC Milan – Olympiakos – Európa Liga – 2018.10.04.

Az Olympiakostól egy kemény mérkőzést várok, ahol a görög együttes idegenben lép pályára a Milannal szemben. Csütörtök este 18:55-től kezdődik az Európa Liga F csoportjának 2. fordulója.

 AC Milan
Meglepően sok problémával szembesültek Luxemburgban, ahol csak 1-0-ra tudtak győzni. A szezon elejétől nézve egyáltalán nem kielégítő a játékuk, igaz a bajnokságban 4-1-re verték a Sassuolot legutóbb. A védekezés terén vannak nagy problémák, 7 mérkőzés alatt 6 gólt kaptak. Eddig csak a Napolitól kaptak ki, de többször is botlottak kisebb csapatok ellen. Gattuso pihenteti pár alapemberét ezen az összecsapáson, így például Higuain se lesz benne a kezdő 11-ben.
Lehetséges kezdő: Reina – Abate, Zapata, Romagnoli, Laxalt – Bakayoko, Mauri, Bertolacci – Borini, Cutrone, Castillejo

     

 Olympiakos Pireusz
Egy ugyancsak nehéz mérkőzést játszott az első fordulóban a Betis ellen, akikkel hazai pályán ért el egy gólnélküli döntetlent. Egy hasonló döntetlen a San Siróban is jó lenne nekik. Utána minden bizonnyal kettős győzelemre törekednének a Dudelange ellen. Jól kezdte a bajnokságot, ahol 5-ből 4-szer nyert, habár a legutóbbi fordulóban hazai pályán kapott ki a PAOK-tól. Egy pragmatikus focit gyakorló együttes, az elmúlt 8 hivatalos mérkőzéséből 6 alkalommal 2 gólt rúgott.
Tsimikast kiállították a Betis ellen, ezért eltiltását tölti.
Lehetséges kezdő: Gianniotis – Elabdellaoui, Meriah, Vukovic, Torosidis – Bouchelakis, Camara – Fetfatzidis, Fortounis, Podence – Hassan

Szorzók AC Milan – Olympiakos Pireusz

Tippek: AC Milan – Olympiakos Pireusz

A szezon elején a Milan nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott, főleg a védelemben mutatott némi instabilítást. Csak a Dudelange elleni meccsen nem kaptak gólt a milánóiak, de itt is adódtak problémák a fél-profi luxemburgiakkal szemben.
Az Olympiakos jó támadásban, jelenlegi kiírásban meglehetősen jól felépítik támadásaikat.
Azzal, hogy Gattuso belenyúlt a kezdőbe, az Olympiakosnak még könnyebb dolga lehet ami a gólszerzést illeti és arra számíthatunk, hogy a görögök betuszkolnak egyet a kapuba.
AC Milan – Olympiakos Pireusz
  Tipp: az Olympiakos minimum 1 gólt rúg @ Szorzó 1.75 a MALINA SPORTS   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App