Foci Tippek AC Milan - Cagliari - 2020. augusztus 1. 20:45

Foci Tippek AC Milan – Cagliari – 2020. augusztus 1. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek AC Milan - Cagliari - 2020. augusztus 1. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (8:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az AC Milan stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az AC Milan csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben az AC Milan négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cagliari egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az AC Milan sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az AC Milan 5 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cagliari pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát az AC Milan jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Juventus. A Cagliari pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a SPAL. Az AC Milan erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az AC Milan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Genoa. A Cagliari gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona. Az AC Milan csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.50

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.