Foci Tippek: A nap meccse STADE DE REIMS vs OLYMPIQUE LYON, mely 20:45 órakor kezdődik a Stade Auguste-Delaune-ben

Reims' forward Nicolas de Preville (R) vies with Lyon's Portuguese defender Miguel Lopes (L) during a French L1 Football match between Reims and Lyon on January 19, 2014 at the Auguste Delaune Stadium in Reims. AFP PHOTO / FRANCOIS NASCIMBENI (Photo credit should read FRANCOIS NASCIMBENI/AFP/Getty Images)

A nap meccse Reims vs Olympique Lyon

Egy újabb forduló kezdődik a Ligue 1-ben, a mai este egyetlen meccset láthatunk, mely minden bizonnal megörvendezteti a francia focirajongókat. A Reims- Lyon találkozóról van szó, mely 20:45 órakor kezdődik a Stade Auguste-Delaune-ben. Mindkét csapat jól indította az idényt, kiváló játékkedvük minden bizonnyal meg fog mutatkozni a pályán is.

reims   lyon

 Stade de Reims, a mai találkozó házigazdája, második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, mivel kerete messzemenően nem olyan erős mint az ellenfél, így egy döntetlennel is megelégszenek. A franci Guion által vezetett csapatnek tavaly sikerült elég határozottan megnyernie a Ligue 2-t, nem igazán volt konkurenciája a bajnoki cím megnyerését illetően. A fehér-pirosak a múlt hétvégén indították az idényt a Nice ellen, ahol nagy meglepetésre legyőzték Balotelli&Co-t. Doumbia szerezte meg Reims számára a győzelmet, a 2. percben már gólt szerzett és a csapatnak sikerült megtartania ezt az eredményt.

Olympique Lyon, a találkozó vendégcsapata, favoritként indul a mai meccsen a fogadóirodák szerint, mivel kerete sokkal értékesebb, mint az ellenfélé. Olympique Lyon edzője Bruno Genesio, a csapat készen áll egy, a tavalyihoz hasonlóan jó idényt produkálni, a pódiumon végezni és elcsípni egy helyet, mely a BL csoportjaiba juttassa őket. Genesio játékosainak van idejük taktikai szempontból elhelyezkedni amíg a BL csoportokba kerülnek, és ha a szerencse is nekik kedvez, minden bizonnal lesz esélyük harcolni a francia bajnoki címért is, annak ellenére, hogy elveszítették Geubbels, Diakhaby vagy Darder játékosaikat. Az idei bajnokság első meccsén a lyoniak győztek saját pályán az Amiens ellen, akiket 2-0-ra vertek, egy olyan mérkőzésen ahol talán még a maximális kapacitásuk felén sem játszodtak, de még csak az első fordulóról beszélünk, a dolgok körülbelül a 7. fordulóra fognak az egyenes kerékvágásba beállni.

Egy izgatott meccs elejébe nézünk, a fehér-priosak újból hihetetlen odaadással fognak játszani, egy olyan csapat ellen aki a tavaly a 3. helyen végzett a Ligue 1-ben, tisztában vannak az ellenfél erejével, és megpróbálják minél okosabban kezelni a játékot. Hiszek Guion védekezésében és a játékosai ambiciójában, akik akár egy pontot is szerezhetnek a találkozón, és arra tippelek, hogy Reims legalább egy gólt fog szerezni.

Tippek Reims – Lyon

  Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.67 a CampoBet   -en

  1X – Szorzó 2.12 a CampoBet    -en