Foci Tippek: A nap meccse REAL MADRID vs Atletico Madrid, UEFA Szuperkupa, Nemzetközi Klubcsapatok

A nap meccse Real Madrid vs Atletico Madrid

Az egyik leginkább várt döntője az évnek a mai napon zajlik 21:00 órától. Európa Szuperkupájáról van szó, ahol a BL győztes és az Európa Liga győztes csapatok csapnak össze egymással. Real Madrid és Aletico Madrid fognak ebben a döntőben harcolni, melyet az észtországi Talinn-ban rendeznek, és melyet az egész vilégon közvetíteni fognak.

real madrid  atletico

 A Real Madrid készen áll debütálni az új idényben és minden áron szeretné még egy európai trófeát megnyerni. A madridiak csapata pár lényeges vátozáson ment át a nyáron a VB lejártával. A klub elnöke, Florentino Perez, nem maradt karba tett kézzel Zinedine Zidane szerződésének megszűnése után, és elhozta a klubhoz a volt spanyol válogatott edzőt, Julen Lopetegui, hogy a Realt a bajnokok sorában tartsa. Lopetegui fontos eredményeket ért el az eddigi csapatainál, ez a lépés karierrje legnagyobb lépésének ígérkezik és készen áll minél több bajnoki címet megnyerni a Los Blancos csapatával. Vinicius Junior, Thibaut Courtouis vagy Odriozola a legfontosabb új szerzeményei a klubnak. Az utóbbi évek legnagyobb és legfontosabb távozása a Cristiano Ronaldo-é, aki a Juventus-hoz igazolt, a portugál játékos 9 év után búcsúzott a klubtól, ez idő alatt megdöntötte az összes lehetséges rekordot. A több játékos készen áll tovább harcolni, főleg, hogy az egységesség továbbra is megmarad, és ezt a fehérek ki is fogják maximálisan használni.

 Atletico Madrid is készen áll egy újabb európai trófeát bezsebelni, de ehhez egy tökéletes játékra van szüksége a városi riválisa ellen. Los Indios ezzel a találkozóval indítják az új idényt, a meccs végén pedig a magasba emelhetik Európa Szuperkupájának díját, amiről minden játékos álmodik. Cholo Simeone készen áll egy kiváló kezdésre csapatával együtt, akiket már régóta edz, és bízik a fiúkban, hogy akár meg is nyerhetik ezt az európai szinten nagy fontossággal bíró mérkőzést. Az Atletico Madrid ennél jobban nem is zárhatta volna az előző Európa Liga idényt, ahol a döntőben legyőzte a Marseille-t. A dolgok sokat nem változtak a nyáron, nagyrésze szerepelt a VB-n, Griezmann vagy Vrsjaliko az utolsó körig kiemelkedtek. Lemar a legfontosabb szerzeménye a csapatnak, rajta kívül még Rodri és Kalinic érkeztek az Atletico-hoz. Gameiro és Jota távoztak, de az argentín edző úgy gondolja a jeelnlegi kerete elégséges ahhoz, hogy legalább egy bajnokságban győzedelmeskedjenek az idén is.

Egy nagyon látványos döntő elé nézünk, a pályán a spanyol foci két nagy riválisa fog összecsapni. Mindkét csapat szeretné megszerezni a bajnoki címet, de csak annak fog sikerülni aki egy teljes és tökéletes játékot fog ma produkálni. Nagyon nehéz megtippelni a győztest, tekintve hogy ez az első hivatalos mérkőzésük az új idényben, ezenkívül csak az International Champions Cup-on szerepeltek, ahol inkább azon volt a hangsúly, hogy a fiatal játéksookta promoválják a junior csapatokból. Úgy gondolom, a Realnak egy kicsit több esélye van megnyerni a döntőt, de ugyanakkor nem kizárt, hogy hosszabbításokat is fogunk látni, mivel mindkét csapat simán szerezhet gólt, így az Európa Szuperkupa döntőjének sorsa akár a büntető rúgások során dőlhet el, ami egy igazi show-t nyújtana az észt közönségnek.

Tippek Real Madrid – Atletico Madrid

  Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.81 a CampoBet -en

   Real Madrid győz a 11 méteresek után – Szorzó 10.00 a CampoBet -en