Foci Tippek: A nap meccse PAOK Thessaloniki vs BENFICA, Bajnokok Ligája. A mérkőzés 21:00 órakor kezdődik.

A nap meccse PAOK Thessaloniki vs Benfica

A Toumba Stadium ad otthont a play-off utolsó estéjén a házigazdák törtélnemének talán egyik lefgontosabb mérkőzésének. A PAOK Salonic a Benfica Lisabona látogatását fogadja a BL play-off visszavágóján és nagy esélye van továbbjutni, az odavágón szerzett 1-1-nek köszönhetően. Razvan Lucescu szeretné megszerezni első továbbjutását a BL csoportokba, és úgy gondolja, ha a csapata a taktikai tervhez tartja magát, sikerülni is fog ez a továbbjutás. A mérkőzés 21:00 órakor kezdődik.

paok    

 PAOK Thessaloniki eddig egy egész Európát lenyűgőzőtt a könnyed, fesztelen játékával. Razvan Lucescu csapata a BL selejtezőkben kezdte kalandját a svájci Basel ellen, akit határozottan ki is ejtett, a görögök kihasználták a svájc csapat körül zajló negatív eseményeket. A következő kör egy nagyon nehéz oda-visszavágónak bizonyult a Spartak Moscova ellen. Az első meccsen a PAOK nagyot fejlődőtt, 0-2-ről fordították meg az eredményt 3-2-re, ezt mind az első félidőben, Lucescu Jr gárdája rendkívüli módon szedte össze magát. Ez alkalommal egy még nehezebb ellenféllel állnak szemben, az odavágón szerencséjük volt a szerzett gól által, de a továbbjutás sorsa még nem dőlt el.

 A Benfica Lisabona sokkal tartózik az idén a szurkolóknak, egy, a BL csoportjaiba való jutás pedig egy tökéletes kezdet volna. A Rui Vitoria által vezetett csapat, az amerikai felkészülési torna után rögtön egy oda-visszavágón találta magát a Fenerbahce csapatával. Az első, hazai pályán játszott, mérkőzés eléggé fullasztó volt számukra, hisz alig tértek haza az edzőtáborból, de végül az eredmény (1-0) nekik kedvezett. Istanbulban, a Fenerbache csak egy döntetlent tudott összehozni egy olyan Benfica eleln, aki tapasztalatról és értékről tett bizonyságot. A portugálok kerete jóval értékesebb a görögökénél, Vitoria csapatát 90 perc válassza el egy újabb csoportokban való szerepléstől, vagy egy elmúlasztott továbbjutástól. A két csapat közti különbség az odavágón is megmutatkozott, az akkor találkozót szinte teljes egészében a portugálok uralták, de nem sok hasznuk lett belőle.

         

A ma esti továbbjutó kiléte nagyon bizonytalam, bár sokan a Rui Vitoria gárdájára fogadnának. Én egy nyitott játékra tippelek, sok helyzettel és egyben gólokkal, mindkét csapat nagy eséllyel gólt fog szerezni, és remélhetőleg a találkozó végéig legalább 3 találat lesz az eredményjelző táblán.

 

Tippek PAOK Salonic – Benfica
 Tipp: Mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.78 az Unibet -en
 Tipp: Több mint 2,5 gól Szorzó 2.05 az Unibet -en