Foci Tippek: A nap meccse JUVENTUS vs LAZIO Roma,18:00 órakor kezdődik az Allianz Stadiumban

A nap meccse Juventus vs Lazio

Még el se kezdődőtt rendesen az új Serie A idény, és máris folytatódnak a derbik a második fordulóban. A nap legfontosabb mérkőzése a Juventus –Lazio találkozó, mely 18:00 órakor kezdődik az Allianz Stadiumban. A két csapat látványos játékot ígér, főleg, hogy Ronaldo, úgy érzi, hogy akér Torinoban remekelhet.

juventus    lazio

 Juventus favorit a mai győzelemre, ő Olaszország bajnoka. A Masimmiliano Allegri által felkészített torinóiak készen állnak egy újabb remek idény produkálni Olaszországban, és a végén egy újabb bajnoki címet szerezni. Cristiano Ronaldo érkezése rengeteg féle reakciót váltott ki a torinói klub keretén belül. Az első fordulóban, a Juventus óriási izgalmakat élt át, ellenfele, a Verona, már az 51. percben vezetett 2-1-re, és nagyon nehéznek tűnt megfordítani az eredményt. Végül, az utolsó percben Bernardeschi kiegyenlített, Cristianonak nem sikerült egyetlen gólt sem szereznie, de reméli, ezen ma este változtatni fog.

 Lazio azzal a gondolattal száll ki az Allianz Stadium-ra, hogy egy pozitív eredményt jegyezzen, melynek segítségével fennébb kerüljön a ranglistán, erre pedig mindenképp szüksége van, mivel az előző játékuk egyáltalán nem volt meggyőző. A fiatal Simone Inzaghi által vezetett csapatnak kötelessége helyrehozni a klub hangulatát, az előző idény utolsó fordulójában ugyanis az Inter lenyúlta a BL-be vezető helyüket. Lazio úgy érzi, helyre tudja ezt hozni, csak idő kell hozzá. Az új idényben nem sikerült úgy startolniuk, ahogy szerettek volna, ők játszodták a bajnokság első derbijét a Napoli ellen, amit 2-1-re elveszítettek. Felipe Anderson hiánya eléggé érződőtt a széleken, ahol Lazio nem igazán tudott szembeszállni a nápolyiakkal.

Olaszország nagyjai közül kettő fog ma összecsapni, úgy Masimmiliano Allegri, mint Simone Inzaghi szeretnének egy pozitív eredményt jegyezni, viszont a bajnoknak több esélye van a győzelemre. A torinóiak győzelmére tippelek, akiknek minden erőforrásuk megvan hozzá, hogy legalább 3 gólt rúgjanak a Lazio-nak.

Tippek Juventus – Lazio

  Tipp: 1 (Juventus) – Szorzó 1.45 a Campo Bet   -en

  Tipp: A házigazdák több mint 2,5 gólt szereznek – Szorzó 2.60 a Campo Bet   -en