Foci Tippek: A nap meccse CHELSEA vs ARSENAL, mely 18:30 órától kezdődik a Stamford Bridge-en.

A nap meccse Chelsea vs Arsenal

Az angol foci második fordulója folytatódik ezen a szombati napon olyan mérkőzésekkel, melyek minden bizonnyal megörvendeztetik a focirajongókat. Az egyik ilyen találkozó a Chelse-Arsenal mérkőzés, mely 18:30 órától kezdődik a Stamford Bridge-en. Ez lesz a jelenlegi idény második derbije, ezúttal egy londoni derbi, mely látványos lesz úgy a pályán, mint a lelátókon. 

chelsea  arsenal

 Chelsea, a találkozó házigazdája, favorit a fogadóirodák szerint, ami nem meglepő ha a keretet nézzük, illetve a múlt hétvégi játékukat az idény első fordulójában. A nyár elég izgalmasan alakult a londoniak számára, elég sok változáson ment keresztül a csapat, az egyik legfontosabb talán az edzőcsere volt, Antonio Conte helyére, egy másik olasz edző, a Napoli volt edzője, Maurizio Sarri került.  Abramovici nagyon bízik Sarri tapasztalatában, mivel nagyon szeretné klubját újra a csúcsok csúcsán látni, úgy az angol bajnokságban, mint európai szinten. Chelsea az idény első mérkőzésén legyőzte a Huddersfield-et idegenben, egy olyan meccsen amit teljes mértékben ő uralt, és a 90 perc alatt 3-szor talált be Hamer kapujába. 63%-os labdabirtoklással és rengeteg helyzettel maguk mögött, a kékek kiváló morállal várják városi riválisukat a ma esti derbire. 

 Arsenal, a mai vendégcsapat, második eséllyel indul a mai találkozón, mivel elég nagy különbség van a saját és ellenfele kerete között. Az előző bajnokságban nem teljesítettek valami jól, tekintve az Arsenal játékosainak teljesítményeit, de  Arsene Wenger távozása, illetve Unay Emery érkezése után a dolgok remélhetőleg jó felé alakulnak az Ágyusok számára, akiknek szükségük van egy trófeára. A múlt héten Unai Emery gárdája kikapott a bajnokság első derbijén Guardiola csapatától 2-0-ra, az Ágyusok játéka egyáltalán nem volt meggyőző, még nagyon sokat kell dolgozniuk, hogy feltornásszák magukat az angol csapatok topjába a bajnokságban. 

A ma este Stamford Bridge-i derbi két olyan csapatot sorakoztat fel, akik eltérő módon kezdték az új idényt, de minden bizonnyal a győzelemre fognak hajtani. Ez Maurizio Sarri esélye, hogy bebizonyítsa, nem véletlenül került a csapathoz, illetve ez a találkozó lehet egy restart Unai Emery számára, aki egyből a szurkolók szívébe férkőzhet, ha megnyerik a mai meccset. Én az olasz edző gárdájának az összetettségére és egységességére fogok tippelni, és arra számítok, hogy legalább 2 gólt rúgnak majd Cech kapujába. 

Tippek Chelsea – Arsenal

 A házigazdák több mint 1,5 gólt szereznek – Szorzó 1.66 a CampoBet -en

 Chelsea megnyeri a meccset – Szorzó 1.90 a CampoBet  -en