Foci Tippek: A nap meccse BAYERN MUNCHEN vs HOFFENHEIM, melnyek az Allianz Arena ad otthont 20:30 órától

A nap meccse Bayern Munchen vs Hoffenheim

A mai nap debütál Európa top 5 bajnokságának utolsó szereplője, a németországi Bundesliga, mely egyetlen meccset sorakoztat fel ezen a napon. Ez a Bayern Munchen- Hoffenheim mérkőzés, melnyek az Allianz Arena ad otthont 20:30 órától. A házigazdák szeretnék pozitívan indítani az idényt és látványos meccset produkálni a szurkolók számára.

bayern   Hoffenheim

  A Bayern Munchen, a mai házigazda, favorit a fogadóirodák szerint, tekintve, hogy jóval értékesebb és tapasztaltabb kerettel rendelkezik, mint a mai ellenfele, ugyanakkor saját pályán is lépik fel, ami sorsdöntő lehet a 3 pont megszerzésében. A Niko Kovac által vezetett csapat készen áll pozitívan indítani az új idényt, főleg hogy fő célja megnyerni a bajnokságot, folytatva az elmúlt idény végén nyert trófeák sorozatát. Az előző idényt egy újabb Bundesliga kupa magasba emelésével zárták, az új edző is ezt szeretné megvalósítani, ami számára egy igazi kihívás. Eddig, a horvát edző egy remelk eredményt pipálhatott ki az új csapata társaságában, mikor is 2 héttel ezelőtt megnyerte a Szuperkupát, pont saját volt csapata, a Frankfurt ellen, 5-0-ra, Lewandowski egy gyönyörű mesterhármast jegyzett. Goretzka és Davies az új szerzemények, míg Arturo Vidal és Douglas Costa a legfontosabb távozók, akik fejébea Bayern kb. 60 millió eurót kaszált.

FOGADJ MOST                             OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 Unibet                 Unibet

 Hoffenheim, a vendégcsapat, második eséllyen indul a mai találkozón, tekintve hogy az Alliaz Arena-i kiszállás elég kemény lesz a kékek számára, akik kerete jóval gyengébb mint a mai ellenfélé, ez minden bizonnyal meg is fog látszani. A Julian Nagelsmann által vezetett csapat az elmúlt idényben óriási dolgot valósított meg, a Bundesliga pódiumján végzett, így elcsípett egy jegyet a BL csoportjai felé, így egész nyáron nagy volt az öröm a klubnál, aki örült a sikernek, de nagyon megdolgozott érte. Kb. 30 millió eurót költötték erősítésre, így került a csapathoz Kasim Adams a Young Boys-tól, Bittencourt Koln-től, Belfodil a Standard Liege-től, Grifo a Gladbach-tól és Brenet a PSV-től. Az új szerzemények remélhetőleg segítenek Nagelsmann-nak újabb hatalmas dolgokat megvalósítani az idén is, főleg hogy a kezdet ígéretesnek tűnik, a csapat 6-1-re verte a Kaiserslauten csapatát a Német Kupa első körében.

Egy kiváló kezdésre számítunk Németország bajnokától, akinek morális kötelessége a szurkolókkal szemben jól indítani ezt az idényt, de nem lesz könnyű dolguk, ha a Hoffe maximális kapacitáson fog játszani. A bajnok győzelmére tippelek, de ugyanakkor szerintem lesz legalább 4 találat is a meccs végéig.

Tippek Bayern Munchen – Hoffenheim

 Tipp: 1/1 (Bayern Munchen félidő/Bayern Munchen végeredmény – Szorzó 1.66 az Unibet

 Tipp: Több mint 3,5 gól – Szorzó 1.95 az Unibet -en