Foci Tipp: TOTTENHAM – NEWCASTLE, Premier League 31. forduló, 2018.05.09.-én 21:00 órától

Tottenham – Newcastle: a házigazdáknak csak a győzelem számít


Szerdán, 2018.05.09.-én 21:00 órától a Tottenham játszik a Newcastle ellen, a Premier League 31. fordulójának elmaradt mérkőzésén.

     
Tottenham egyértelmű favorit, egy győzelem pedig matemetikailag biztosíthatná helyüket a top négyben, miközben egy kudarc kiejtené őket a BL-be vezető helyekről. A londoniak sajnos az utolsó öt hivatalos mérkőzésből csak egyet nyertek meg, saját pályán 2-0-ra legyőzték a Watford-ot. Az előző fordulóban Harry Kane és csapata 0-1-re kikaptak a West Brom-tól, így a 4. helyen maradtak 71 ponttal, 2 ponttal lemaradva a Chelsea-től, a fő és egyetlen riválisuktól ezen a helyen.

Tottenham: Lloris – Trippier; Sanchez; Vertinghez – Davies – Wanyama; Sissoko – Moura; Alli; Eriksen – Kane

Newcastle egyáltalán nem teljesített rosszul az idényben, de tekintve, hogy hosszú időn keresztül nem sikerült győzniük, most csak a 10. helyen állnak 41 ponttal, ami nem rossz teljesítmény, fpleg, hogy most kerültek fel a Premier League-be. A “Szórakoztatók” gyenge visszavágót produkáltak a Watford ellen, akivel az előző fordulóban találkoztak, és elszenvedték zsinórban a harmadik vereségüket mivel 1-2-re kikaptak. Egy másik gyakori problémája a Newcastle-nek, hogy kevés gólt szerez, és övé az egyik leggyengébb támadás.

Newcastle: DUbravka – Yedlin; Lascelles; Lejeune; Dummett – Ritchie; Diame; Shelvey; Kenedy =- Perez; Gayle

Tottenham – Newcastle tippek:

  1 félidő/ 1 végeredménySzorzó 1.48 – Fogadás Megtétele   
 Pontos eredmény 4-0szorzó 12.00 – Fogadás Megtétele    

 

Tottenham jól játszik frissen promovált csapatok ellen, megnyerte az utolsó 17 hazai mérkőzését ilyen csapatokkal szemben, és úgy gondolom nagy eséllyel meg fogja ezt a teljesítményét ismételni. Az odavágón is látszott a különbség a két csapat között, Spurs 2-0-ra nyert, erre a végeredményre számítunk most is, tekintve, hogy a házigazdák már nagyon vágynak a győzelemre.

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,  Tottenham, Newcastle .

Powered by Live Score & Live Score App