Foci Tipp: STRASBOURG – LYON, Ligue 1, A két csapat 21:00 órától

Sidney GOVOU

Strasbourg – Lyon: Egy győzelem a második helyen tartaná a lioniakat


A szomabti nap sorsdöntő lehet a francia fociban, a Strasbourg és Lyon közti párbaj is ilyen mérkőzés. A két csapat 21:00 órától csap össze a Ligue 1 utolsó előtti fordulójában.

A Strasbourg kevés időre a francia media középpontjában volt, az odavágón sikerült legyőznie a PSG-t, de azóta elég keveset valósított meg, ez is az oka annak, hogy február óta senkit sem sikerült legyőznie. Frissen promovált csapatként, Thierry Laurey gárdája veszélyesen éli meg a bajnokság végét, mivel a 17. helyen áll, az első a veszélyzóna fölött, 35 ponttal. Strasbourg-nak szinte kötelező győznie, egy tíz fordulós szünet után. Az előző fordulóban újból kikapott idegenben, 1-2-re a Rennes-től, ez volt az utolsó négy fordulóból a harmadik ilyen eset.

Strasbourg: Oukidja – Lala; Kone; Martinez; Seka – Lienard; Aholou; Martin – Corgnet- Bahoken; Ssadi

Lyon jó formában van, az Európa Ligából való kiesést követően mindent megnyert, most pedig zsinórban 7 győzelem után áll, melyek során minden alkalommal legalább 2 gólt szerzett. Így történt az előző fordulóban is, amikor sikerült 3-0-ra legyőznie a Troyes-t, és a győzelemnek köszönhetően megmaradt a másik helyen 75 ponttal, viszont csak egy pont válassza a Monaco-tól, aki a harmadik helyen áll, és két pont a Marseille-től aki jelenleg a negyedik egy az Európa Ligában fog szerepelni. Bruno Gensio gárdájának jelenlegi formája jó a kiszállások során is, ahol február eleje óta nem veszített el egy mérkőzést sem.

Lyon: Gorgelin – Rafael; Marcelo; Morel; Mendy – Ndombele; TOusart; Aouar – Fekir; Traore; Depay

               FOGADJ MOST                                                       OLVASD EL AZ ELEMZÉST

MALINA SPORTS                                                                     MALINA SPORTS

Lyon mindig jól érezte magát a Strasbourg elleni találkozókon, veretelen is a Ligue 1-ben játszott mérkőzésen, és minden alkalommal látványosan győzőtt. Az odavágón 4-0 volt az eredmény a Depay&Co. számára, nem kizárt, hogy akár most is ez legyen a végeredmény. Mindent összevetve, a két csapat közti különbség óriásinak tűnik ebben a pillanatban, ezlrt inkább a vendégcsapat győzelme felé hajlok.

Strasbourg – Lyon tippek

 A vendégcsapat győzSzorzó 1.50 

 2 félidő / 2 végeredménySzorzó 2.12 

 

Tags: malinasports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Strasbourg, Lyon