Foci Tipp: SHAMROCK – ST. PATRICKS, Kedden 21:00 órától, Premier Divison 19

Shamrock – St. Patricks: Egy fergeteges “Southside Derby”-nek ígérkezik

Kedden 21:00 órától láthatjuk a “Southside Derby”-t, melynek a “Tallaght Stadium” ad otthont, és ahol a Shamrock Rovers és a St. Patricks fognak összecsapni, a Premier Divison 19. fordulójának keretén belül.

  

Shamrock Rovers egyike az ír foci éllovas csapatainak, annak ellenére, hogy jelenleg a 6. helyen állnak 23 ponttal. 10 pont válassza el őket a top 3 csapataitól, és úgy tűnik, mindennek a lényege, hogy minél jobban játszanak, és minél fennébb kerüljenek, mivel az európai kupákban való szereplés már szóba sem jöhet. Az előző idényben sikerült a pódiumon végezniük, de az egy szerencsétlenség nek köszönhető, amikor a Derry City-t egy szomorú esemény rázta meg, ahol saját csapatkapitányukat is elveszítették, ezért játékuk sem volt az igazi. Shamrock az előző fordulóban is megmutatta határait, amikor 0-0-ra leikszelt a Sligo-val, egy nálánál jval gyengébb csapattal, ez volt zsinórban a harmadik mérkőzés amit nem nyert meg.

St. Patricks-nek minden oka megvan reménykedni egy jó eredményben, a csapat nagyon jó formában van, zsinórban 4 győzelmet jegyzett. Felkerült a 4. helyre 30 ponttal, 3 pont hátránya van a Waterford-hoz képest, de ereményeik egyre jobbak. Az előző fordulóban5-2-re verte a Derry City-t, kihasználva a hazai pálya adta előnyöket, az amerikai pedig újból gólt szerzett. Másrészt, a kiszállások abszolút nem erősségük a csapatnak, Liam Buckley nagyon kevés alkalommal találta meg a nyerő képletet, és a St. Patricks a 9 kiszállás során csak 5 alkalommal szerzett gólt.

FOGADJ MOST           OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
WINMASTERS                   WINMASTERS

A két csapat két alkalommal találkozott a jelenlegi bajnokságban, mindkét alkalommal a házigazdák nyertek, anélkül, hogy gólt kaptak volna, de ez most kicsit nehezebb lesz. A vendégek támadása nagyon motivált a győzelemre, vagy legalább egy pont megszerzésére, ahogyan az elmúlt 8 forduló során történt a Premier Division-ben.

Shamrock Rovers – St. Patricks tippek
 A vendégek gólt szereznek Szorzó 1.42 
 A vendégek több mint 1,5 gólt szereznekSzorzó 3.05 

Tags: winmaster, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Shamrock , St. Patricks

Powered by Live Score & Live Score App