Foci Tipp: SAMPDORIA – SASSUOLO, Seria A – 2018.10.22

Tipp – Sampdoria – Sassuolo – Seria A – 2018.10.22

Stadio Luigi Ferraris Genoa városából lesz a mai gazda, ahol 20:30 órai kezdettel fog megmérkőzni Sampdoria Sassuolo ellen, a Seria A kilencedik fordulóján. Kiegyensúlyozott mérkőzésnek bizonyul, annak ellenére, hogy a gazda csapat egy kis előnnyel indul a fogadó irodak szerint. Sampdoria a hazai pálya előnyét élvezi, mig Sassuolo jobban teljesitett a direkt mérkőzéseken, mivel az utolsó négyből háromszor lettek nyertesek.

sampdoria    sassuolo

 Sampdoria
Meglepő módon a legjobb védekezéssel rendelkező csapat az olasz első ligából, 8 játék alatt csak 4 gólt kaptak.
3 csatárral játszanak, igy sokszor kerülnek gólhelyzetbe.
Ez a felállás 4 győzelmet és két döntetlen mérkőzést aratott, eredmények amik az ötödik helyre helyezik a kilencedik forduló előtt.
A francia Gregoire Defrel a fő góllővő játékosuk, 5 sikeres kapuralővéssel ezidáig. A csatár társa Quagliarella, hátulról pedig a középpályás Caprari segiti őket.
A védelemben játszó Reggini még mindig nem épült fel a térd sérüléséből, igy az idén még nem lépett pályára.
Marco Giampaolo csak cserejátékosként használhatja Saponarat és Rolandot, az első sérülés miat, a második pedig személyes próblémák miatt játékképtelenek.
Lehetséges felállás: Auderp – Bereszynski, Tonelli, Andersen, Murru – Linetty. Ekdal, Praet – Caprari – Defrel, Quaglarella

 Sassuolo
Kilencedik helyezetet foglalja el a Seria A-ban az első 8 mérkőzés után, tiszteletreméltó helyezet figyelembe véve a csapat játékosait valamint a pénzügyi lehetőségeit. Boateng helyett Djuricic lép pályára, aki a támadó mezönyt alkotja Berardi és Babacarral eggyütt.
A középpályás Rogerio piros lapot kapott az előző mérkőzésen, Napoli ellen, igy játékképtelen, helyette Fedrico Di Francesco fog játszani, aki a nyáron érkezett a csapathoz Bolognatól.
Lehetséges felállás: Consigli – Marlon, Magnani, Ferrari – Lirola, Bourabia, Magnanelli, Di Francesco – Berardi, Babacar, Djuricic.

Szorzó Sampdoria – Sassuolo

Tippek Sampdoria – Sassuolo
A házigazdák három egymástkövető nyereség után 7 pontot szereztek, igy nincsenek a végeredmény nyomása alatt, ezért a támadós taktikát választhatnák.
A vendégcsapat gólaránya 15:14 8 mérkőzés alatt, tehát 3,5 gól meccsenként. Ilyen szempontból csak Chievo és Frosione előzi meg, akiknek a védekező játékuk nagyon gyenge.
Összegezvén, mindkét csapat sokat támad, gólhelyzeteket keresnek, és ott ahol sok kapuhelyzet van sok saroklővés is.

  Tipp:Sampdoria győzszorzó  2,15  a UNIBET   -en.

 

Powered by Live Score & Live Score App