Foci Tipp: NICE – MARSEILLE, Franciaország – Ligue 1 – 2018.10.21

Tipp – Nice – Marseille – Franciaország – Ligue 1 – 2018.10.21

Vasárnap este 21:00 órai kezdettel indul a francia első liga 10. fordulójában Nice és Marseille közötti mérkőzés. Egy érdekes találkozóra várhatunk sok gól jelenlétében.

nice  marseille

 Nice
Nice csapata gyenge szenzonkezdéssel indult, utolsó kilenc találkozóban csak 11 pontot sikerült szereznie. 7 gólt sikerült rúgnijuk, 13-at pedig kapniuk.Hazai pályán nem sikerült bizonyitania, főleg az utolsó 4 mérkőzésen ahol háromban nem lőttek gólt.
Az edző legjobb felállással állhat elő, mivel Cyprien is visszatért. Számithatunk arra is, hogy Mario Balotelli csak cserejátékos lesz.
Lehetséges felállás: (3-4-1-2): Benitez – Sarr, Dante, Herelle – Boscagli, Tamez, Lees-Melou, Attal – Srarfi – Saint-Maximi, Maolida

   

  Marseille
Marseille csapata egészen jó szenzonkezdéssel bűszkélkedhet, hiszen az utolsó 9 mérkőzésen 16 pontot sikerült szerezniük. 21 gólt lőttek, 16-ot pedig kaptak.
Annak ellenére, hogy nyereség szempontjából nem dicsekedhetnek, a támadás egészen jól teljesitett, hiszen az utolsó 5 mérkőzésből 4-en legalább 2 gólt lőttek.
Az edzőnek nem áll rendelkezésére a tökéletes felállás, hiszen Luiz Gustavo és Lucas Ocampus nem jétákkápesek.
Lehetséges felállás (4-2-3-1): Mandanda – Sakai, Rami, Kamara, Amavi – Strootman, Lopez – Thauvin, Payet, Sarr – Mitroglou

Tippek Nice – Marseille
Az eddigi találkozások a két csapat között nagyon élményteliek voltak, hisz sok gólt rúgtak. Az utolsó 4 találkozáson mindkét csapat gólt rúgott és legalább 3 gól volt összesen.
Annak ellenére, hogy Marseille csapata nem mindig sikeres, a támadás egészen jól teljesit, igy szerintem legalább egy gólt lőnek majd.
Nice a hazai pálya előnyét élvezi és nem elhanyagolható az ellenfél két játékképtelen játékosa sem, igy szerintem ők is sikeres kapulővést fognak mutatni.
Ezeket összegezve, szerintem nagy annak az esélye, hogy érdekes játékot lássanak a nézők és mindkét félidőben gólt lőjjenek.

Tipp: mindkét felidőben gólt lőnnek @ Szorzó   1.60 a  Betfair 

 

 

Powered by Live Score & Live Score App