Foci Tipp: LEVERKUSEN – STUTTGART, Bundesliga szombaton 18:30 órától

EGY GYŐZELEM ESETÉN A LEVERKUSEN ÚJRA BL HELYRE KERÜL

Szombaton 18:30 órától a Leverkusen a Stuttgart-ot fogadja a Bundesliga 32. fordulójának keretén belül.

Leverkusen favorit a ma esti találkozón, egy gőzelem esetén újra BL-be vezető helyre kerül. Jelenleg az 5. helyen állnak 51 ponttal, 1 pont válassza el őket a Hoffenheim-tól, akivel szemben egy meccsel kevesebbet is játszott. A “gyógyszergyáriak” az előző fordulóban nehézségekbe ütköztek, nem tudták tartan a lépést a Dortmund-al, aki előtt 0-4-re kikaptak.Az utolsó két meccsen a Leverkusen a Bayern és a Dortmund ellen játszott, összesen tíz gólt kapott.

Leverkusen: Leno – L. Bender (c), S. Bender, Retsos, Henrichs – Baumgartlinger, Aranguiz, Havertz – Brandt, Alario, Volland

A Stuttgart morálja egész jó, motiváltan jön a “BayArena”-ra, ahol több mint 9 éve nem nyert, és bosszút akar állni az odavágón elszenvedett 0-2 miatt. A ”svábok” az előző fordulóban 2-0-ra nyertek a Werder Bremen ellen, de hazai pályán, ahol sokkal jobban szerepel. A 10. hely, ahol jelenleg áll 42 ponttal a hazai meccseken mutatott teljesítményének kszönhető. A kiszállások során 11 pontot gyűjtőtt a maximális 45-ből, de tekintve, hogy övé az egyik leggyengébb védekezés, és kétszer annyi gólt kapott mint amennyit szerzett, arra enged következtetni, hogy biztos áldozat lesz a mai találkozón.

Stuttgart: Zieler – Baumgartl, Pavard, Badstuber, Insua – Thommy, Gentner (c), Ascacibar, Aogo – Ginczek, Gomez

Leverkusen-nek muszáj megnyernie az összes meccset a szezon végéig, ettől függ a következő BL-ben való szereplése. Most úgy gondolom, könnyű dolga lesz, lazán megnyerheti a találkozót, ahogyan az odavágón is tette, és 2-0-ra nyert.

Leverkusen – Stuttgart tipp: a házigazdák nyernekSzorzó 1.41 az UNIBET-en
Leverkusen – Stuttgart nagy szorzós tipp: 1 félidő / 1 végeredménySzorzó 2.05 az UNIBET-en