Foci Tipp: FULHAM – DERBY, Este, 2018/05/14.-én 20:45 órától a “Craven Cottage” ad

Fulham – Derby: A londoniak vissza akarnak vágni az odavágón elmúlasztott helyzetekért


Hétfőn este, 2018/05/14.-én 20:45 órától a “Craven Cottage” ad otthont a Championship playoff elődöntő visszavágójának, aholFulham játszik a Derby ellen, a meccs 0-1-ről indul.

  

Fulham határozottan uralta az odavágón a mérkőzést, de Sessegnon és Mitrovic mégsem kapták az utat a gólt felé, így a londoniak 0-1-re veszítettel, ezért most kötelesek legalább egy gólt szerezni, hogy hosszabbítások legyenek, és persze ne kapjanak egy gólt sem. Másrészt, a Slavisa Jokanovic gárdája kiválóan játszott az alapszakaszban, így a Fulham négy hónapon keresztül veretlen volt. A folytonosság a kulcsszó a hazai meccseken is, ahol Sessegnon&Co. több mint hat hónapja nem veszítettek el egyetlen meccset sem.

Fulham: Bettinelli- Fredericks; Ream; Odoi; Targett – McDonald; Cairney; Johansen – Sessegnon; Mitrovic; Piazon

Derby a lehető legjobban kell játszodjon, enm szabad gólt kapnia, és ha ez megtörténik, megy a “Wembley”-re a playoff döntőjébe. A “Kosok” szereplése nem volt igazán meggyőző, az ellenfél sok helyzetet kihagyott, ők pedig az egyetlen kapurarúgásukat érvényesítették, ez sokat elmond a szerencséjükről. Mi több, a Derby komoly problémákkal küszködik idegenben, az utolsó három ilyen mérkőzésen 2 vereséget és egy döntetlent jegyzett, utóbbit az Aston Villa-val.

Derby: Carson – Forsyth; Keogh; Davies – Wisdom; Huddlestone; Johnson; Anya – Lawrence; Vydra – Jerome

FOGADJ MOST                                OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET

A Fulham játékosai tisztában vannak a meccs fontosságával, így biztos jobban odafigyelnek majd a támadásokra, csak a kapu elejébe kell kerüljenek, onnan mér nyert útjuk van. Mindent összevetve, a Derby-nek nem célja megnyílni az első félidőben, inkább arra fog törekedni, hogy minél távolabb tartsa a labdát a saját kapujától, ezért úgy gondolom, egy kiegyensúlyozott első félidőre számíthatunk, ahol maximum 1 gól születik majd.

 

                   Fulham – Derby tippek

  a házigazdák nyernekszorzó 1.65  
  X félidő / 1 végeredmény szorzó 4.50  

Tags: winmaster, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Fulham, Derby

Powered by Live Score & Live Score App