Foci Tipp: FCSB – CFR CLUJ, 1. Liga, este 19;45 órától a “Nemzeti Aréna”

NINCS KÖZÉPÚT A BAJNOKSÁG DERBIJÉN

Vasárnap este 19;45 órától a “Nemzeti Aréna” ad otthont a bajnokság derbijének, ahol az első két helyezett fog összecsapni. Az FCSB fogadja a CFR Kolozsvár látogatását.

FCSB-nek két opciója van, egy gőzelem esetén akár mostantól az 1. Liga bajnoka lehet, viszont a Nicolaie Dica gárdájának előnye az, hogy egy döntetlen esetén megmarad a 2 pontos különbség a két csapat között. A “Piros-kékek” az első helyen állnak 42 ponttal, övéké a legjobb támadás, és meglepő módon a legjobb védekezés is. Ugyanakkor Budescu&Co. még mindig veretlenek, az előző fordulóban leikszeltek az FC Viitorul csapatával idegenben, ahol Denis Man és Constantin Budescu szerezték a csapat számára a gólokat és ledolgozták a 0-2-ös hátrányukat. Mi több, az FCSB eddigi eredményei a “Nemzeti Arénában” egy újabb ok a magabiztosságra, mivel az éllovasnak maximális a pontszáma az eddigi három play off-ban játszott meccse után.

A CFR Kolozsvár többet kell kockáztasson és mindent a támadásra tegyen fel, mivel egy döntetlen nem segít rajta. Ahogyan Dan Petrescu is nyilatkozta, tisztábban kall lássák a védekezést, mivel az erdélyiek gólt szereznek, de minden ilyen alkalommal a védekezés összeesett és gólt is kaptak. Ugyanakkor a CFR bajnok lehetne, ha meg tudta volna tartani előnyét miután gólt szerzett, mivel nagyon sok alkalommal ki let egyenlítve, ahogyan ez az előző fordulóban is történt. Petrescu és gárdája Iasi-ban játszodtak, ahol a Poli otthon tartott egy pontot, miután egy nagyon kérdésés 11 méterest érvényesítettek és a végeredmény 1-1 lett.

Mindkét csapat veretlen, de a meccs tétje a Betano által kínált tippek irányába vezet. Ezért, úgy gondolom, a két csapat elég agresszíven fog játszani. Az odavágón két piros és tíz sárga lapot osztottak ki, a fogadóirodák átlaga emiatt 6.5-nél áll meg. Mindezek ellenére, arra számítok, hogy a sok sárga lapon kívül a nagy tét miatt, valaki egy piros lapot is fog kapni.

FCSB – CFR Cluj tipp: több mint 6,5 sárga lapSzorzó 1.53 az UNIBET-en
FCSB – CFR Cluj nagy szorzós tipp: több mint 0,5 piros lapSzorzó 2.63 az UNIBET-en