Foci Tipp: EVERTON – NEWCASTLE UNITED, Premier League ma 21:00 órától

NAGY FORMÁBAN A NEWCASTLE

21:00 órától rendezik az Everton – Newcastle United találkozót a Goodison Parkban, ahol elvárható, hogy mindkét fél betalál.


Egy hajszállal esélyesebbnek tartják az Evertont a különböző fogadóirodák, joggal mivel értékesebb csapatról lévén szó és hazai környezetben is játszanak ahol segítségükre lesznek a szurkolók. A “Karamellák” nem dicsekedhetnek egy kimagasló teljesítménnyel az idei Premier League kiírásban, figyelembe véve, hogy mindössze a 9. helyen vannak, nem sok esélyt látva arra, hogy indulhassanak a jövő évi Európa Ligában. A mostani házigazdák 34 forduló alatt 42 pontot gyűjtöttek, 11 győzelemmel, 9 döntetlennel, 14 vereséggel amelyeken 39 gólt rúgtak és 54-et kaptak. Az elmúlt három fordulóban nem sikerült nyerniük, előbb kikaptak a Manchester Citytől, utána ikszeltek a Liverpoollal és a Swansea ellen is.

•LEHETSÉGES KEZDŐ: Pickford – Baines, Keane, Jagielka, Coleman – Schneiderlin, Gueye – Bolasie, Rooney, Walcott – Tosun

A Newscastle Unitednak nem sok esélyt adnak a fogadóirodák, ami ebben az esetben normális is, mivel egy erősebb ellenféllel találkozik ráadásul idegenben. A “Szarkák” jelenleg 10. a bajnokságban a jelenlegi ellenlábasuk mögött 1 ponttal maradnak le, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva. A 33 bajnoki forduló alatt, 11-szer nyert, 8-szor ikszelt és 14-szer kikapott Rafa Benitez legénysége. Ezalatt 35 rúgott és 42 kapott góljuk van. A Newcastle az Evertonnal ellentétben jó formában lép pályára, 4 egymás utáni győzelemet tud felmutatni, megverte a Southamptont, a Huddersfieldet, a Leicestert és az Arsenalt.

• LEHETSÉGES KEZDŐ: Dubravka – Dummett, Lejeune, Lascelles, Yedlin – Kenedy, Shelvey, Diame, Ritchie – Perez – Gayle

A mai mérkőzés nagyon kiegyensúlyozott lesz, nehéz megtippelni a nyertest, éppen ezért a gól variációkra érdemes tenni, arra alapozva, hogy mindkét együttes betalál.

Tipp: Everton – Newcastle United: mindkettő betalál1.80-as szorzó UNIBET
Nagy szorzós tipp: Everton – Newcastle United: döntetlen3.30-as szorzó UNIBET