Foci Tipp: CLUB BRUGGE – CHARLEROI, Jupiler League, ma este 20:30 órától

CLUB BRUGGE EGY ÚJABB BAJNOKI CÍM mEGNYERÉSE ELŐTT ÁLL

Ma este 20:30 órától, Club Brugge a “Jan Breydel Stadium”-ban fogadja a Charleroi látogatását, egy olyan meccsen ahol a házigazda győzelmére számítunk.

Club Brugge egyértelmű favorit ma este, a fogadóirodák szerint is, ő az erősebb csapat, aki élvezi a hazai pálya előnyét és szurkolói támogatását is. A ma esti házigazdák nagyon jól boldogultak a jelenlegi idényben, elsők a bajnokságban, nagy eséllyel övék egy újabb bajnoki cím. Ivan Leko gárdája győzelemmel indította a play-off-ot, első meccsen sikerült legyőznie 1-0-ra a Genk csapatát saját pályán, majd két vereség következett, kikapott a Gent-től és az Anderlecht-től is, mindkét alkalommal idegenben. Meg kell jegyeznönk, hogy a Club Brugge ebben az idényben veretlen hazai pályán, az eddigi 20 mérkőzésből 16-ot megnyertek és 4 alkalommal leikszeltek.

Charleroi a másik oldalon csak második eséllyen indul, ami senkit sem lep meg, tekintve, hogy sokkal erősebb ellenféllel van dolga, és még idegenben is játszik, egy olyan pályán ahol nehéz pontokat szerezni. A “Zebrák” nem dicsekedhetnek egy nagyszerű idénnyel, tekintve, hogy jelenleg is a play-off hatodik helyén állnak, négy pontra a negyedik, és egyben az utolsó, Európa Ligába vezető helytől. Felice Mazzu gárdája a play-off eddigi három mérkőzésén egyszer sem győzőtt, mi több kikapott a Standard Liege és Anderlecht csapataitól, és leikszelt a Genk-el, ez idő alatt két gólt szerzett és ötöt kapott.

Club Brugge kétségkívül az erősebb csapat a ma esti találkozón, és mivel a hazai pálya is mellette szól, arra számítunk, hogy lazán fog nyerni, ezért arra tippelünk, hogy minimum 2 gólt szerez.

Club Brugge – Charleroi tipp: a házigazdák több mint 1,5 gólt szereznekSzorzó 1.46 az UNIBET-en
Club Brugge – Charleroi nagy szorzós tipp: több mint 3,5 gólSzorzó 2.65 az UNIBET-en