Foci Tipp: CFR CLUJ – FC. VIITORUL, május 20.-án 19:45 órától

CFR Cluj – FC Viitorul: megváltoztatja Hagi&Co. a bajnokság sorsát?


Vasárnap, május 20.-án 19:45 órától a “Stadion Dr. Constantin Radulescu” ad otthont a CFR Cluj és FC Viitorul közti párbajnak, mely eldönti a 2017/2018-as Betano 1. Liga bajnokát.

     

CFR Cluj-t 90 perc válassza el a negyedik bajnoki címtől a 2007/08, 2009/10 és 2011/12-es idények megnyerése után. Dan Petrescu csapatának, aki szinte évente nyer egy-egy trófeát, kis szerencsével sikerült egy fordulóval a szezon vége előtt az 1. Liga első playoff helyén elhelyezkednie, 47 ponttal , minimális előnye van az FCSB-vel szemben, aki az egyetlen igazi ellenfele. Jelenlegi formájuk jó, az utolsó két fordulóban legyőzték 1-0-ra a CSU Craiova-t és 2-0-ra az Astra Giurgiu-t. Másrészt, a „Gruia”-ban való fellépés mindenképp előnyt jelent, a CFR otton több mint egy éve veszített utoljára. 2017 május 6.-án az erdélyiek 0-3-ra kikaptak a Dinamo Bucuresti-től.

Az FC Viitorul biztosan részt vesz a következő európai kupán, mivel a harmadik helyen állnak 35 ponttal, két pont előnyre az Astra Giurgiu-val szemben, az eslő csapa aki lecsúszik az európai kupáról, de ők amúgysem szerepelhetnének pénzügyi problémák miatt. Gica Hagi gárdája, aki en-titre bajnok, egy nagyon fontos győzelmet jegyzett a Poli Iasi ellen (1-0),ennek köszönhetően ott marad az első három csapat között. A konstancaiak támadása volt a legaktívabb ebben a playoff-ban, az FC Viitorul 13 alkalommal szerzett gólt, de ugyanakkor ő az egyik csapat aki a legkönyebben is kap gólt.

FOGADJ MOST                                    OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
CASINIA BET                                                          CASINIA BET

Senki sem kérdőjelezi meg az 1. Liga csapatok becsületességét, de ne felejtsük el, hogy az előző idényben az utolsó forduló egyik mérkőzése az FC Viitorul – CFR Cluj volt, amit Hagi&Co. nyert meg 1-0-ra. Az eredmény fontos volt, mivel első alkalommal elhozta a bajnoki címet Ovidiu-nak. Ez alkalommal ugyanazt a mérkőzést láthatjuk, de a kolozsváriak győzelme haza hozza a trófeát, ezért nem aggódom a győztes csapat kiléte felől. Az odavágón az eredmény 2-1 volt a CFR Cluj számára.

CFR Cluj – FC Viitorul tippek

 a házigazdák gólt több mint 1,5 gólt szereznekSzorzó 1.55 

 a házigazdák gólt több 2,5 gólt szereznek Szorzó 2.70 

 

 

Tags: casinia bet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Cfr Cluj, Fc. Viitorul

Powered by Live Score & Live Score App