Foci Tipp: BORUSSIA MONCHENGLADBACH – WOLFSBURG, Bundesliga, ma este 20:30 órától

BORUSSIA MONCHENGLADBACH MÉG REMÉNYKEDIK EGY EURÓPA LIGÁBA VEZETŐ HELYBEN

Ma este 20:30 órától, a Borussia Monchengladbach a “Borussia-Park” stadionban fogadja a Wolfsburg látogatását, egy olyan mérkőzésen, ahol a házigazdák győzelmére számítunk.

Borussia Monchengladbach kétségkívül az erősebb csapat a ma esti találkozón, ennek köszönhetően ma este favorit a fogadóirodák szerint, főleg, hogy hazai pályán játszik, ahol a szurkolók is nagy szerepet játszanak. A Borussia Monchengladbach tisztességesen szerepelt a jelenlegi idényben, tekintve, hogy jelenleg a nyolcadik helyen állnak, hat pontra az Európa Ligába vezető helyektől. Dieter Hecking gárdája az eddigi 30 forduló során 40 pontot gyűjtőtt, összesen 11 győzelmet, 7 döntetlent és 12 vereséget jegyzett, 39 gólt szerzett és kilenccel többet kapott. Borussia Monchengladbach az előző fordulóban kínos vereséget szenvedett a Bayern Munchen előtt, miután 1-0-ra vezetett, 5-1-re kikapott.

• LEHETSÉGES ÖSSZEÁLLÍTÁS: Sommer – Wendt, Vestergaard, Ginter, Elvedi – Hazard, Zakaria, Kramer, Hofmann – Raffael, Stindl

A Wolfsburg a másik oldalon outsider-nek tekinthető ma este a fogadóirodák szerint, mivel egy nehezebb ellenféllel lesz dolga, és még idegenben is játszik, egy olyan pályán ahol egyetlen egyszer nyert az elmúlt 8 évben. A “Farkasok” gyenge idényt produkáltak, jelenleg a 14. helyen állnak, ugyanakkora pontszámmal mint a Freiburg, aki a 16. Bruno Labbadia gárdája az eddigi 30 forduló során csak 5 győzelmet jegyzett, 15 alkalommal leikszelt, és 10 vereséget szenvedett, összesen 30 gólt szerzett és 37-et kapott. Wolfsburg zsinórban 3 mérkőzése óta nem veszített, és gólt sem kapott, leikszelt a Hertha Berlin-el és az Augsburg-al, és 2-0-ra nyert a Freiburg ellen.

• LEHETSÉGES ÖSSZEÁLLÍTÁS: Casteels – Knoche, Bruma, Jaeckel – William, Malli, Arnold, Didavi, Verhaegh – Brekalo – Dimata

Borussia Monchengladbach nu va avea o misiune usoara astazi, fara indoiala, insa ne asteptam sa faca o figura frumoasa, bazandu-ne pe valoarea sa, dar si pe faptul ca va evolua pe teren propriu, de aceea mizam pe faptul ca va obtine toate cele trei puncte, necesare pentru a se apropia de locurile de Europa League.

Borussia Monchengladbach – Wolfsburg tipp: a házigazdák nyernekSzorzó 1.87 az UNIBET-en
Borussia Monchengladbach – Wolfsburg nagy szorzós tipp: 3-1 pontos eredménySzorzó 14.50 az UNIBET-en