Foci Tipp: ATHLETIC BILBAO – LEVANTE, La Liga ma este 21:00 órától

LEVANTE NEM NYERT A BILBAO ELLEN 2013 ÓTA

Ma este 21:00 órától a “San Mames” ad otthont az Athletic Bilbao és Levante közti mérkőzésnek, ahol arra számítunk, hogy a házigazdák elviszik a három pontot.

Athletic Bilbao kétségkívül favorit a ma esti találkozón a fogadóirodák szorzói szerint, ő az erősebb csapat, és ráadásul hazai pályán is játszanak. A “fehér-pirosak” csalódást okoztak a jelenlegi idényben, tekintve, hogy csak a 14. helyen állnak, nem veszélyezteti őket a kiesés, de nincs esélyük elérni egy Európa Ligába vezető helyet sem. José Ángel Ziganda gárdája csak 40 pontot gyűjtőtt össze az eddigi 33 forduló során, összen 9 győzelmet, 13 döntetlent és 11 vereséget jegyzett, 36 gólt szerzett és 3-al többet kapott. Az utolsó fordulóban Bilbao egy meglepő eredményt ért el, sikerült 1-1-re leikszelniük a “Santiago Bernabeu” stadionban a Real Madrid-al, gólszerző: Inaki Williams.

• LEHETSÉGES KERET: Arrizabalaga – Balenziaga, Martinez, Nunez, De Marcos – Iturraspe, Jose – Cordoba, Garcia, Susaeta – Williams

Levante a másik oldalon nem is hasonlítható össze ellenfelével sem tapasztalat, sem a keret értéke szempontjából, és ma még az idegen pálya is ellenük szól. A “Békák” jelenleg a 17. helyen állnak, épp a veszélyzóna fölött helyezkednek el, 6 pont előnyük van a 18. helyhez képest, ami már a másodosztályba vezet. Paco López gárdájánal az eddigi 33 forduló során csak hét győzelmet sikerült szereznie, 13 alkalommal leikszeltek és ugyanennyiszer kikaptak. Ez idő alatt összesen 29 gólt szereztek, 48-at kaptak. Levente jelenleg egész jó formában van, az utolsó 7 forduló során 4 győzelmet jegyzett, és csak egyszer szenvedett vereséget, az Atletico Madrid otthonában.

• LEHETSÉGES KERET: Olazabal – Coke, Pier, Cabaco, Lopez – Morales, Campana, Lerma, Jason – Boateng, Marti

Athletic Bilbao kétségkívül az erősebb csapat, és mivel ma a hazai pálya is nekik kedvez, arra számítunk, hogy egy szép játék során otthon tartják a három pontot.

Athletic Bilbao – Levante tipp: a házigazdák nyernekSzorzó 1.67 az UNIBET-en
Athletic Bilbao – Levante nagy szorzós tipp: több mint 2,5 gólSzorzó 2.06 az UNIBET-en

Powered by Live Score & Live Score App