Foci Tipp: AL AHLI DUBAI – AL AIN, Elnöki Kupa szerdán, 16:00 órától

AZ AL AIN AZ IDEI BAJNOK

Szerdán, 16:00 órától kezdődik az Al-Ahli Dubai – Al Ain mérkőzés az emírségekbeli kupa elődöntője. Sikerül a vendégeknek a szezonbeli duplázás?

Az Al-Ahli Dubai jelenleg az 5. helyen szerepel a bajnokságban, 31 pontot szerzett a 21 forduló alatt, gólaránya 25-17-es. Az utolsó fordulóban idegenben nyert az Al Dhafra ellen, 2-1-re. A legjobb védekezéssel rendelkezik az egész Emírségekben, de még így is 10 döntetlent jegyzett.
Az elődöntőbe jutásért az Al Sharjaht verte meg 1-0-ra miután kiesett a Liga Kupa elődöntőjében. Az elmúlt kilenc mérkőzéséből mindössze egyszer kapott ki.

Az Al Ain az idei bajnok az Emírségekben egy mérkőzéssel a bajnokság vége előtt. Zoran Mamic fiai 50 pontot szereztek a 21 forduló alatt, gólaránya 60-23-as. Az utolsó meccsen legyőzték idegenben az Al Nasrat 4-0-ra. Az ázsiai Bajnokok Ligája utolsó csoport meccsén megverték a katari Al-Rayyant amivel továbbjutottak.
A Kupa negyeddöntőjében 4-2-re verte az Al Fujairaht. Zsinórban a negyedik mérkőzésén szerez legalább 4 gólt.
A bajnokságban hazai pályán nyert 2-1-re, idegenben pedig kihúzta egy 1-1-es döntetlenre. 6 egymás elleni mérkőzésük van ahol mindkét fél betalált de nem vagyok meggyőződve, hogy a mai napon sok gólt láthatunk.

Tipp: Al-Ahli Dubai – Al Ain: 3 szerzett gól alatt HA – x.xx szorzó CASINIA BET
Nagy szorzós tipp: Al-Ahli Dubai – Al Ain: 1-1 végeredmény – x.xx szorzó CASINIA BET