Foci: NORVÉGIA – SZLOVÉNIA, Nemzetek Ligája. Tippek és szorzók

Norvégia – Szlovénia. Tippek és szorzók

A Nemzetek Ligája C csoportjának egyik mérkőzése ma este kezdődik 18:00 órától az Osloüi stadionban. Főszerepben Nérvégia és Szlovénia. Az északiak favoritok a győzelemre, de Mak&Co válogatottja bármikor meglephet.

  

 Norvégiának az oroszországi VB selejtezőkön csak 13 pontot sikerült gyűjtenie, így még Észak-Írország vay Csehország szintjét sem ütötte. Az északi foci folyamatosan fejlődik, de a norvég válogatottban nem látszanak még a befektetések, ezért a válogatott úgy boldogul ahogy tud. A labdarugó szövetség kívánsága, látni a válogatottat a 2020-as Európai Bajnokságon, de ehhez egy nagyon jó kampányra van szükségük mindenféle szempontból. A kezdet ígeretesnek tűnik, a norvégok első meccsükön saját pályán 2-0-ra legyőzték Ciprus válogatottját, de a második meccset Bulgária ellen már elveszítették (0-1).

 Szlovénia megpróbál ma este pozitív eredménnyel távozni, de erre elég kicsik az esélyek, annak ellenére, hogy Kavcic edző kerete reményt ad erre. A szlovénok nem jegyeztek valami sikeres eredményeket az utóbbi időben. Az utolsó négy meccsük során egyetlen győzelmet jegyeztek, ami aggodalomra kellene okot adjon Kavcic csapatának, és mielőbb változtatni kell a dolgokon ha részt szeretnének venni a 2020-as Európai Bajnokságon. Bulgária és Ciprus ugyanazzal az eredménnyel győzte le Szlovéniát (2-1), aki nem igazán tudott a két válogatottnak keresztbe tenni

Tippek Norvégia – Szlovénia

A nérvégok szorzója elég kicsi, lehet hogy ezt a szlovénok gyenge formája is befolyásolja. Mivel ez egy mindent vagy semmit mérkőzés Mak&Co számára, úgy gondolom, nem fogják a harmadik meccsüket is elveszíteni, a legjobb tipp pedig erre a mérkőzésre minimu egy szlovén gól, a bátrak pedig fogadhatnak Szlovénia győzelmére.

Tipp Norvégia – Szlovénia

 A vendégcsapat (Szlovénia) gól szerez Szorzó 1.72 a UNIBET    -en

 X2Szorzó 2.23 a UNIBET     -en

 

Powered by Live Score & Live Score App