Ferencváros – ZTE Tippek Május 4. 18:30

Ferencváros – ZTE Tippek Május 4. 18:30

Tétmérkőzésen közel három hónapja veretlen a FTC, a bajnokságban azonban ebben a szezonban háromszor is kikapott otthon. Ebből az egyik épp a ZTE elleni 2-1-es kudarc volt – vissza tudnak vágni érte a zöld-fehérek?
A ZTE elbukta az utolsó három bajnokiját, és ezeken mindig esett legalább négy gól. Az FTC megnyerte az utolsó négy tétmérkőzését, de mindegyiken kapott gólt.

Az FTC utolsó négy bajnokiján mindig az első félidőben esett több gól. A ZTE utolsó 14 bajnokiján 10-szer esett gól, és ezen a 10 találkozón mindig az a csapat nyert, amely az első találatot jegyezte.

Ferencváros – ZTE H2H
– Ryan Mmaee Ferencvárosi csapatának legjobb góllövője 13 góllal. Josip Spoljaric 6 alkalommal talált a kapuba a Zalaegerszeg TE színeiben.
– Ferencvárosi nem vesztett mérkőzést az utolsó 14 mérkőzésén.
– Ferencvárosi nem vesztett az utolsó 5 mérkőzésén.

Ferencváros – ZTE Tippek Május 4. 18:30

felett 2.5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!