Ferencváros - Puskás Akadémia Tippek április 10. 19:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Ferencváros - Puskás Akadémia Tippek április 10. 19:30

A Ferencváros a szombati, Puskás Akadémia elleni bajnokin bebiztosíthatja sorozatban harmadik bajnoki címét. A Fradinak hazai pályán mindössze egy veresége van az NB I-ben, idén januárban a Diósgyőr szerzett 3 pontot ellene, ezen kívül egy hazai döntetlenje van a Rebrov-csapatnak, a Kisvárda elleni 1-1, szintén idén januárban, így mérlege igen meggyőző otthon: 11-1-1.
A Puskás Akadémia persze nem szeretné megkönnyíteni az újabb bajnoki cím megszerzését. A felcsúti csapat 2. helyről várja az összecsapást, és zsinórban négy meccset nyert a ligában. Szezonbeli két találkozójuk egyaránt szoros volt, az elsőt 2-1-re megnyerte az FTC, míg a második találkozó 1-1-es döntetlent hozott. Közös a két meccsben, hogy mindkétszer a Puskás szerzett vezetést.

Vendégként a Puskás Akadémia sorozatban négy bajnokit nyert meg, és ezeken a találkozókon csak egyszer kapott gólt (a Zalagerszeg ellen 2-1). A Ferencváros otthon nyert zsinórban négy bajnokit, és szintén csak egyszer kapott gólt, a Paks elleni 5-2-es találkozón.

TIPP

FTC – SZORZÓ 1.64

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.