Fehérvár - Újpest Tippek - Magyar Kupa 2020. február 19. 17:30

Fehérvár – Újpest Tippek – élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 19.2.2020. -án/-én 16:30 -kor a MOL Aréna Sóstó stadionban, Székesfehérvár, Hungary Magyar Cup – Hungary -ban/-ben

Fehérvár – Újpest Tippek – Forma

MOL Fehérvár FC az előző mérkőzést az Ferencvárosi TC ellen játszotta (NB I), az eredmény: 1 – 0 lett (Ferencvárosi TC nyerte a mérkőzést). Újpest az előző mérkőzést az Zalaegerszegi TE ellen játszotta (NB I), az eredmény: 2 – 1 lett (Zalaegerszegi TE nyerte a mérkőzést). A Fehervar FC legutóbbi 24 hazai mérkőzéséből 13 alkalommal győzött, 6 végződött döntetlenre, míg Újpest FC csapata 5 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 41-20 Fehervar FC csapatának javára. A Újpest FC nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén. Az első kör eredménye: Újpest FC – Fehervar FC 0-0

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fehérvár csapatának kedvez (14:9). Ebből a csapatok ötször játszottak a Fehérvár stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fehérvár csapatának kedvez (8:5).

Az elmúlt fél évben a Fehérvár egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Újpest kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Újpest az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Fehérvár olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Debreceni VSC, a Mezőkövesd vagy a Kisvárda. Az Újpest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fehérvár, a Vasas vagy a Paks. Az Újpest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Fehérvár olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Puskás Akadémia, a Paks vagy az Újpest. Az Újpest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kisvárda, a ZTE vagy a Vasas. A Fehérvár csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Fehérvár - Újpest Tippek -

TIPPEK

Bónusz

Freebet

Fehérvár 

Üdvözlö Bónusz 30.500 HUF 

7500 HUF FREEBET

X2

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

3500 HUF FREEBET

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 144
Powered by Live Score & Live Score App