Fehérvár – Petrocub Tippmix Tippek – augusztus 4. 20:55

Fehérvár – Petrocub Tippmix Tippek – augusztus 4. 20:55

EZ IS KÖTELEZŐ KÖR?

Az előző azeri bajnokság negyedik helyezettje után most a legutóbbi moldáv pontvadászat ezüstérmesével találkozik a Fehérvár. Kodróék a bajnokságban egy Paks elleni, 2-0-s vereséggel rajtoltak – az EKL-selejtezőben javítanak?

A Fehérvár utolsó öt hazai tétmérkőzésén négyszer született legalább négy gól.

A Petrocub Hincesti két kört már sikerrel vett az EKL-selejtezőben, és ezen a négy meccsen mindössze egy gólt kapott: a máltai Florianát az idegenbeli 0-0 után otthon 1-0-ra győzte le, míg az albán Lacit a hazai 0-0 után a visszavágón 4-1-re ütötte ki.

A Fehérvár utolsó öt tétmeccsén egyszer sem tudta megnyerni az első félidőt.

A Fehérvár előző öt tétmérkőzésén egyszer sem tudta megszerezni a találkozó első gólját.

Fehérvár – Petrocub Tippmix Tippek – augusztus 4. 20:55

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.74

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF