Fehérvár – Honvéd Tippek Május 3. 18:30

Fehérvár – Honvéd Tippek Május 3. 18:30

Felemás tavaszi szezont produkál a Fehérvár: a Gyirmót ellen márciusban lezárta hétmeccses vereségi szériáját, és azóta sem talált legyőzőre. Így még akár a nemzetközi kupaindulásban is bízhat, míg fővárosi ellenfele továbbra is a bennmaradásért harcol…

A Honvéd öt meccse nyeretlen: 3 döntetlen mellett 2 vereség a mérlege ezeken a meccseken, az említett találkozók mindegyikén mindkét csapat a kapuba talált. A Honvéd közel kétszer annyi gólt kapott bajnoki mérkőzései második félidejében (31), mint az elsőben (17).

Legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésük mindegyikén legalább 3 gól született.

Fehérvár - Honvéd H2H

– A Honved nem tudott győzni az utolsó 5 mérkőzésén.
– Kenan Kodro Fehervar FC csapatának legjobb góllövője 13 góllal. – Nenad Lukic 14 alkalommal talált a kapuba a Honved színeiben.
– Attila Fiola játékosbnak több a sárga lapja (9) mint a Fehervar FC játékosainak. Ivan Lovric 10 gyűjtött Honved csapatban.

Fehérvár – Honvéd Tippek Május 3. 18:30

Dupla esély – 1. félidő 12

SZORZÓ 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a LIBRABET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!