FC. NANTES – St ETIENNE, tippek – Franciaország Ligue 1 – 2019 január 30

Nantes – St Etienne – tippek – Franciaország Ligue 1 – 2019 január 30

A Nantes – St Etienne találkozót, a Ligue 1 22. fordulójának meccsét január 26.-án kellett volna játszák, de a házigazdák csatárának, Emiliano Sala-nak az eltűnése miatt elhalasztották 4 napot. Nehéz megtippelni hogyan fog teljesíteni a Nantes ezen a meccsen, a játékosokat lesúlyztotta az esemény. Ezért arra tippelek, hogy mindkét csapat gólt szerez, mely által volt csapattársuk előtt tisztelegnek majd.

Related image  Related image

 Nantes

3 egymás utáni vereséget jegyzett, így Ciprian Tatarusanu csapata a 15. helyre csúszott, 5 pontra az első kieső helytől.
A csapat cstárának, az argentín Emiliano Sala-nak a távozása során a támadás steril maradt. Nantes az utolsó 3 meccsen gólt sem szerzett.
Nantes eltökélten fog játszani, és egy gólt által fog tisztelegni az eltűnt Sala előtt.
Halihodzic gárdája az utolsó 11 meccsből 9 alkalommal gólt szerzett. A legutóbbi, Rennes elleni meccsen ez enm sikerült, annak ellenére, hogy 24 gólhelyzete volt.
Lehetséges kezdő: Tatarusanu – Fabio, Diego Carlos, Pallois, Lima – Toure, Girroto, Rongier – Limbombe, Coulibaly, Majeed.

 St Etienne

Az idény egyik legszebb csapata, jelenleg a 4. helyen áll.
10 nappal ezelőtt jegyezte első vereségét, hazai pályán kapott ki 1-2-re a Lyon-tól. Az eredmény igazságtalan volt, főleg, hogy a vendégek a 90+5. percben szerezték nyerő góljukat.
A csapat sok gólt szerez, de könnyen kap is, főleg idegenben. Az egyetlen meccs, amikor nem kapott gólt, az utolsó helyezett, a Guingamp elleni meccs volt.
Nincsenek hiányzók, így Jean Louis Gasset a legjobb 11-est küldheti pályára.
Lehetséges kezdő: Ruffier – Saliba, Perrin, Kolodziejkzak – Monnet-Paquet, Selnaes, M’Villa, Gabriel – Diony, Cabella, Khazri.

Szorzók Nantes – St Etienne

Tippek Nantes – St Etienne

Nantes a 11 hazai meccsén összesen 22 gólt szerzett, tehát átlagban 2 gólt meccsenként.
Várható, hogy a házigazdák gólt szereznek, egyrészt a csapattársuk miatt, másrészt, hogy távolabb kerüljenek a kieső helyektől.
St Etienne játékosa, Khazri nagy formában van, 12 gólt szerzett ebben az idényben, ebből 7-et az utolsó 8 fordulóban.
A vendégek megpróbálják kihasználni a Nantes gyenge formáját, és a játékosok alacsony morálját. A statisztika is mellettük szól, az legutóbbi két egymás ellenit a St. Etienne nyerte 3-0-ra.
Tipp Nantes – St Etienne
  Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ szorzó 1.75  a CampoBET -nél @ Tedd meg a tippet itt

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!