FC Barcelona – Granada Tippmix Tippek – február 11. 21:00

FC Barcelona – Granada Tippmix Tippek – február 11. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Granada csapatának kedvez (6:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Granada csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona ötször nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Granada egyszer sem nyert idegenben és ötször kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 9 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Granada pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és kilencszer kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Shakhtar Donetsk. A Granada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arosa. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a CF América, a Girona vagy a Villarreal. A Granada gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Alavés, a Celta Vigo vagy a Las Palmas. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FC Barcelona – Granada Tippmix Tippek – február 11. 21:00

Alatt 3,5
SZORZÓ: 1.71

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!