FC Barcelona – Celta Vigo Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

FC Barcelona – Celta Vigo Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (9:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Barcelona csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona ötször nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Celta Vigo háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 6 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Celta Vigo pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, az Atlético Madrid vagy a Tottenham. A Celta Vigo pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Wolfsburg, az Almería vagy a Compostela. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Real Sociedad vagy a Real Madrid. A Celta Vigo gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cádiz, a Getafe. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FC Barcelona – Celta Vigo Tippmix Tippek – szeptember 23. 18:30

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.54

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!