Európa Liga: OLYMPIQUE Marseille – FRANKFURT, csütörtök este 18:55 órától – 20.09.2018

Tippek – Marseille – Frankfurt – Európa Liga – 20.09.2018

Csütörtök este 18:55 órától kezdődik a Marseille – Frankfurt találkozó az Európa Liga H csoportjának keretén belül, melynek a Velodrome stadion ad otthon.

    

 Olympique Marseille

Az előző idényben az Atletico Madrid győzte le a döntőben, egy mesebeli európai idény végén.
A közép hátvéd Rolando újra edz a csapattal és akár játszhat is a találkozón, de Steve Mandala kapus továbbra is le van sérülve.
Marseille-nek hétvégén is nagyon fontos meccse lesz a bajnokságban a Lyon ellen, de nem engedheti meg magának, hogy az Európa Ligában, saját pályán pontot veszítsen.
Lehetséges keret (4-2-3-1): Pele – Amavi, Rami, Gustavo, Sarr – Sanson, Lopez – N’Jye, Payet, Thauvin – Germain

 

 Frankfurt

Európai tornán utoljára a 2013-2014-es idényben szerepelt
A csapatnak sok játékost kell nélkülőzniük a párbajon, egy pozitívum, hogy legalább Jetro Willems-nek lejárt a felfüggesztése
Mivel nincs túl sok opciójuk, arra számítok, hogy ugyanazzal a 11-essel kezdenek, amellyel a Dortmund ellen játszodtak és kikaptak
Lehetséges keret (4-2-3-1): Trapp – Costa, Ndicka, Abraham, Willems – Torro, Fernandes – Muller, Gacinovic, Kostic – Haller

Szorzók Marseille – Frankfurt

Tippek Marseille – Frankfurt

Marseille megpróbálja kihasználni a saját pályán játszott meccseket a csoportmérkőzések során, mivel az Európa Liga fontos torna számára. Úgy gondolom, első perctől támadni fog.
Frankurt keretproblémákkal küszködik, mivel sok játékosa le van sérülve. De még ígyis sikerült gólt szereznie a Dortmund ellen, nem kizárt, hogy ezen a kiszálláson is megteszi.
Marseille nagyon jól játszik saját pályán, a legtöbb meccsén minimum 2 gólt rúgott.

Tipp Marseille – Frankfurt
  Tipp: több mint 2.5 gól @ Szorzó  1.70  a CAMPO BET   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App