Európa Liga: MOL Vidi – BATE Borisov, csütörtök este 18:55 órai kezdettel – 2018.09.20.

Tippek – MOL Vidi – BATE Borisov – Európa Liga – 2018.09.20.
Az Európa Liga csoportkörének első fordulójában a MOL Vidi fogadja a BATE Borisovot csütörtök este 19:55 órai kezdettel.

   

 MOL Vidi –  BATE Borisov

A Vidi és BATE összecsapás mindkét fél számára meghatározó lehet az “L” csoportban, figyelembe véve azt a tényt, hogy nehéz lesz bármit is elérni olyan csapatok ellen mint például a Chelsea. Éppen ezért mindkét edző eltökélt, hogy megszerezzék mind a három pontot a nyitómérkőzésükön. Ennek köszönhetően a vártnál sokkal szorakoztatóbb lehet ez a találkozó csütörtök este a Groupama Arénában.

     

A magyar csapatnak egy figyelemre méltó menetelése volt a Bajnokok Ligája selejtezőjében, 3 akadályt is sikerrel vettek, (megverve a Dudelangét, Ludogoretset és a Malmöt) mielőtt a görög bajnok AEK Athén legyőzte őket 3-2-es összesítéssel.
A BATE Borisov szintén nem tudta magát kvalifikálni a Bajnokok Ligája főtáblájára, miután kikapott az utolsó selejtezőkörben. A fehéroroszok összesítve 6 gólt kaptak a holland PSVtől. Ez a szerencsétlen kudarc még érződhet a magyarországi kiszálláson.
A két csapat 3 éve találkozott legutóbb, a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. Akkor a BATE ment tovább egy 2-1-es összesítéssel.

Szorzók MOL Vidi – BATE Borisov

Tippek MOL Vidi – BATE Borisov

Időközben, az európai mérkőzések rányomták bélyegüket a bajnokság meccseire, mivel a magyar csapat például csalódást okozott az NB I. Liga első mérkőzésein. Már 11 ponttal vannak lemaradva az éllovas Ferencvárostól 6 forduló után. Így a moráljuk nem a legjobb a találkozó előtt.
Emellett a hazaiak edzője Marko Nikolic aggódik a védelem apró hiányosságain. A MOL Vidi 7 gólt kapott a legutóbbi 4 találkozójukon.
Mindenesetre a BATE Borisov nem mondható egy kemény támadó játékkal rendelkező csapatnak az Európa Liga csoport küzdelmei szintjén. Mirko Ivanic és Igor Stasevich jelentheti a legnagyobb veszélyt a Vidi kapujára.
Mindkét csapat szorzója 2.00 ami meglehetősen értékes lehet véleményem szerint. A magyarok elmúlt 4 mérkőzésén mindkét csapat betalált és ezúttal is mehetünk ezzel a szenárióval figyelembe véve a Betano által ajánott nagszerű szorzókat.

  Tipp: Mindkét csapat betalál @ Szorzó  2.05  a CASINIA BET

 

Powered by Live Score & Live Score App