Észak Irország vs Németország tippek szeptember 9, EURO 2O2O selejtező

Kérd naponta a tippeket itt

Észak Irország vs Németország tippek szeptember 9, EURO 2O2O selejtező

Észak Irország

Németország

Észak Irország 

Utolsó eredménny: 1-0 vs Luxemburg
Forma: W W W W W

Észak Irország egyik meglepetése a selejtezőknek, a C csoport első helyén van, maximális pontszámuk van, 4 mérkőzés után, de még nem játszott Hollandiával és Németországgal. Eddig csak Fehéroroszországgal meg Esztóniával játszott és 12 pontot gyüjtött össze, 7 gólt rúgott és 2 gólt kapott. Csütörtökön egy felkészitő mérkőzést játszott Luxemburg ellen és egy öngólnak köszönhetően nyert, amelyet Malget afott. 

Utoljára 2O18ban
játszodtak a németek ellen, mindkét alkalommal két gólos különbséggel kaptak ki, 2-O Hannoverben és 3-1 Belfastban. Michael O Neill csapata egy újabb meglepetésben reménykedik.

Németország

Utolsó eredményt: 2-4 vs Hollandia

Forma: L W W W D

A német válogatott pénteken az 5.ik körben játszott a hollandok ellen otthon és miután a félidőben 1-O-ra vezetett Hamburgban, a Vokparkstadionon. Azonban a második félidőben Neuer négy gólt kapott, 2-4 lett a végeredmény, azonban a németek Hollandiában 3-2-re nyertek igy az állás nagyon szoros. 
A volt világbajnok semmilyen téves lépést nem engedhet meg Észak Irországban, egy győzelemmmel az első helyre juthatnak.Fontos lehet a gólarány is, 15 gólt rúgtak eddig négy mérkőzésen.

Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 50.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 5O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a MALINABETNEL az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Észak Irország vs Németország tippek szeptember 9, EURO 2O2O selejtező

több, mint 2,5 gól

@ Szorzó 1.50

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ AKÁR 50000 HUF

Powered by Live Score & Live Score App