Elverum – Szeged Tippek december 14. 18:45

Elverum – Szeged Tippek december 14. 18:45

Két csapatot tudott eddig megverni csoportjában a Szeged, amelyből az egyik a norvég bajnok. Októberi találkozójukon már a félidőben hat góllal vezettek a Tisza-partiak, és végül hétgólos sikert arattak. Ezúttal is megszerzik mindkét pontot?

Már harmadszor találkozik egymással 2022-ben a két csapat, az előző két mérkőzésüket a Szeged nyerte. Azokon sorrendben 51, majd 53 gól esett.

A Szeged utolsó nyolc BL-mérkőzésén mindig az a csapat nyert, amelyik már a félidőben is vezetett. Az Elverum utolsó négy BL-mérkőzésén mindig az első félidő hozott több gólt.

A Szeged eddig kétszer lépett pályára tétmérkőzésen az Elverum otthonában, 2019-ben egy, idén tavasszal pedig három góllal tudott nyerni.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Elverum – Szeged Tippek december 14. 18:45

Hendikep Elverum +4.5

SZORZÓ 1.54

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!