Eintracht Frankfurt - Basel Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

Eintracht Frankfurt FC Basel élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 12.3.2020. -án/-én 18:55 -kor a Commerzbank-Arena stadionban, Frankfurt, Germany UEFA Europa League, Knockout stage – Europe -ban/-ben

Eintracht Frankfurt – Basel Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben az Eintracht Frankfurt ötször nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Basel kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Eintracht Frankfurt sikeresebb volt a közelmúltban.
 
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Eintracht Frankfurt 2 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Basel pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Basel szerepelt jobban.
 
Eintracht Frankfurt az előző mérkőzést az Bayer 04 Leverkusen ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 4 – 0 lett (Bayer 04 Leverkusen nyerte a mérkőzést)
 
FC Basel az előző mérkőzést az Neuchâtel Xamax ellen játszotta (Super League), az eredmény: – lett .

Az elmúlt egy évben az Eintracht Frankfurt olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München, a Salzburg vagy a Bayer Leverkusen. A Basel pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Zürich, a Getafe vagy az APOEL Nikosia. Az Eintracht Frankfurt erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).
 
Az elmúlt egy évben az Eintracht Frankfurt olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Union Berlin, az 1. FC Köln vagy a Guimaraes. A Basel gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Servette, a FK Krasnodar vagy a Luzern. Az Eintracht Frankfurt csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Eintracht Frankfurt - Basel Tippek

TIPPEK

Bónusz

Eintracht Frankfurt  nyer

Üdvözlö Bónusz 30.500 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

100% BÓNUSZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK AKÁR 30.500 HUF

Post Views: 141
Powered by Live Score & Live Score App