Egyiptom – Uruguay, az egyiptomiak 28 év után újra a VB-n

Egyiptom – Uruguay, az egyiptomiak 28 év után újra a VB-n
Az olaszországi 1990-es élmény után Egyiptom újra kint van a Világbajnokságon, keretében ott van a világ legjobb formában levő játékosa, Salah, aki készen áll itt is mindenkit lenyűgzni.

Egipt vs Uruguay  Ekaterinburg Arena

Június 15.-én 14:00 órától nagyon érdekes mérkőzésnek lehetünk tanúi az A csoportban, ahol Egyiptom megpróbálja távol tartan kapujától a sokkal tapasztaltabb Uruguay válogatottját.

Egymás elleni találkozók
A két vélogatott eddig egy 2016-os barátságos mérkőzésen találkozott, akkor Uruguay nyert 2-0-ra Godin és El Saka (öngól) góljainak köszönhetően.
Stadion
Ekaterinburg, Ekaterinburg Arena

Egyiptom – Uruguay tippek
Egyiptom második eséllyel indul ezen a párbajon, győzelem esetén a szorzójuk 5.25, míg a dél-amerikaiaké 1.75. Ha Egyiptom keretében nem szereplne Salah a Liverpool-tól, simán Uruguayra fogadnánk, de így a dolgok kicsit másképp állnak, és inkább arra fogadunk, hogy gól mindkét oldalon, melynek szorzója 2.16.

 FOGADJ MOST   OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
  Unibet                              Unibet

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,A csoport, Uruguay, Egyiptom

Powered by Live Score & Live Score App