Easy Money stratégia – a legjobb sportfogadói stratégiák

Növeld nyereményeid az Easy Money stratégia segítségével, amely az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb stratégia a sportfogadások terén. Tanuld meg, hogy érhetsz el gyors profitot rövid idő alatt! Az Easy Money egy nagyon nagyon kedvelt fogadási technika, vagy stratégia, amelyet sok tapasztalt, illetve tapasztalatlan fogadó alkalmaz. Nagyon könnyű életbe ültetni és ezért nagyfokú bizalmat élvez, ez a fő ok amiért sokan kedvelik.

Melyik fogadóirodáknál ajánlott a stratégia használata?

Nyiss fiókot és alkalmazd az Easy Money stratégiát az ajánlott fogadóirodánál! Vonzó bónuszok várnak, amelyek kizárólag olvasóink számára elérhetőek!

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Easy Money Stratégia –alapok

Az Easy Money stratégia abból áll, hogy egy bizonyos összeggel fogadunk egy minél biztosabb mérkőzésre, a szorzótól függetlenül. A teljes összeget, amit ebből a fogadásból szerzünk, feltesszük egy következő fogadásra. A kezdetektől kell legyen egy célunk és abban a pillanatban, amikor elértük ezt a célt, a profitot külön kell választani és elölről kezdeni az egész folyamatot.

Példa:
100.000 forinttal indulunk számlánkon, a cél pedig 200.000 forint elérése
Feltesszük a 100.000 forintot 1.15 szorzó mellett -> van 115.000 forintunk
Feltesszük a 115.000 forintot 1.10 szorzó mellett -> van 126.500 forintunk
Feltesszük a 126.500 forintot 1.20 szorzó mellett -> van 151.800 forintunk
Feltesszük a 151.800 forintot 1.17 szorzó mellett -> van 177.600 forintunk
Feltesszük a 177.600 forintot 1.13 szorzó mellett -> van 200.680 forintunk
Elértük a célt, a 100.680 forint profitot félretesszük és elölről kezdjük a folyamatot 100.000 forinttal.

Amint azt látni fogjátok, nagyon egyszerű stratégiáról beszélünk, amelyet bárki azonnal megérthet. De mennyire jó ez? Látni fogjuk a következőkben.

Ez a rendszer, legalábbis elméletileg, nagy esélyeket ad mindenkinek arra, hogy nyerjen. Figyelembe véve a fentieket, elmondhatjuk, hogy sokat nyerhetünk, persze ahhoz sok sporteseményre kell fogadjunk és hosszú időn keresztül, fogadás előtt persze mindig elemezni kell az eseményeket, a meccseket és olyanokat kell kiválasztani amelyek szinte biztosan úgy történnek meg ahogyan mi szeretnénk. Egy másik nagy előnye ennek a fogadási stratégiának az, hogy abban az esetben ha néhány nyertes lépés után veszítünk, akkor csak az elején feltett minimális összeget veszítjük el.

A Easy Money stratégia hátrányai: Milyen típusú fogadó lehet sikeres az easy money stratégiával?

Az egyértelmű és valahol normális is, hogy nem egy tökéletes rendszerrel van dolgunk, hanem egy olyannal amelynek hátrányai is vannak. Az egyike ennek a hátrányoknak az, hogy ha egy hónap munka után veszítesz, mely idő alatt a legjobb mérkőzéseket választottad ki, akkor persze nem csináltál semmit.

Az igaz, hogy az összeg amit befektettél és elveszítettél nem túl nagy, de az érzés, hogy minden egyes mérkőzést átgondoltál egy egész hónap alatt és a semmivel maradtál, ez nagyon lehangoló lehet. Egy másik kérdés az önkontroll lehet, főleg a kezdő fogadóknál, ez pedig arról szól, hogy minden kezdőfogadó egyre több úgynevezett “biztos” mérkőzést lát. Így a kezdők egyre többen esnek áldozatul annak a kísértésnek, hogy olyan mérkőzésekre fogadjanak amelyeket nem elemeztek ki, vagy nem tanulmányoztak eléggé mélyrehatóan.

Előnyök
– A többi stratégia (mint például a Martingale) elég nehéz, hiszen több 10 nyertes fogadásra van szükség ahhoz, hogy megduplázzuk pénzünket. Az Easy Money esetében csupán néhány fogadással megduplázhatjuk, akár meg is háromszorozhatjuk a kezdeti összeget.
– A fogadások elég biztosak, nagy a lehetősége, hogy bejöjjenek. Nem nehéz sorozatban nyertes fogadásokat kötni.
– Sok fogadást köthetünk egy nap, főleg, ha élőben játszunk (de a kockázat is magasabb). Néhány óra vagy legtöbb néhány nap alatt jelentős eredményeket érhetünk el.
– Ez a stratégia jó azoknak is, akiknek nagyobb összeg áll a rendelkezésükre, de a véges kerettel rendelkezőknek is. Valójában ez az egyetlen stratégia, amelyet a kispénzű fogadók is alkalmazhatnak és amely segítségével lényeges nyereségre tehetnek szert. Nagyon fontos, hogy minden egyes fogadást jól ki kell elemezni és emellett sok szerencsére is szükség van.


Hátrányok
– Bármelyik vesztes fogadás a teljes összeg elvesztéséhez vezet. Hiába nyerjük meg az első négy fogadást, ha az ötödiket elveszítjük. Ebben az esetben nem csak a profitot veszítjük el, de a befektetett összeget is, tehát újabb befektetésre van szükség, hogy visszaszerezzük a veszteségeket.
– Egyetlen fogadás sem biztos. Voltak 1.01-es szorzójú tippek is, amelyek nem jöttek be. Persze ennek kicsi a valószínűsége, de megtörténhet.
– Sokan nem elég erősek, engedik magukat befolyásolni egyetlen fogadás eredményétől. Ezek az emberek gyorsan önbizalmat szereznek 4-5 nyertes fogadás után és azt hiszik, hogy a következőnél sem történhet meglepetés , így az elemzésük felületesebbé válhat. Ugyanakkor egy vesztes fogadás után elbátortalanodnak a gondolattól, hogy mindent elölről kell kezdeni és újabb 4-5 sorozatban nyertes fogadásra van szükség, hogy visszaszerezzék az előző veszteségeiket.

Ha nem tudod milyen mérkőzést válassz, elolvashatod az oldalunkon található tippeket és ott megtalálod, hogy a Tippmix szakértői éppen mit ajánlanak és ahol magasabb a szorzó, választhatsz egy biztosabb lehetőséget. Például a hazaiak győzelme helyett választhatsz 1X-t, vagy ázsiai hendikep -1 helyett, választhatsz hendikep -2-t stb.

Ezeknél a bukmékereknél tedd meg a easy Money fogadásod

Én azt javaslom, hogy több online irodánál is legyen fiókunk és mindenik fogadást ott kössük meg, ahol a legjobb a szorzó, hiszen a kis szorzók esetében hosszú távon egy jelentéktelennek tűnő különbség is fontos lehet. A IngyenTippek.com az alábbi szolgáltatókat ajánlja (mindeniknél jók a szorzók és minőségi szolgáltatást nyújtanak):

Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!