Easy Money Stratégia

Az Easy Money egy nagyon nagyon kedvelt fogadási technika, vagy stratégia, amelyet sok tapasztalt, illetve tapasztalatlan fogadó alkalmaz. Nagyon könnyű életbe ültetni és ezért nagyfokú bizalmat élvez, ez a fő ok amiért sokan kedvelik.

Easy Money Stratégia –alapok

Ennek a stratégiának a lényege, hogy válasszunk egy tőkét amellyel elkezdünk fogadni, például 5000 forint és választani egy olyan szorzót ,amelynek nagyon nagy a valószinüsége, hogy nyerő lessz , példa minimum egy gól egy mérkőzésben, élő fogadás ahol a favorit már vezet és nagyon kevés van már a mérkőzésből hátra, tenisz ugyancsak mikor a favorit nagyon közel áll a mérkőzés megnyeréséhez, ami nagyon fontos ebben a stratégiában mielőtt neki kezdenénk tüzzűnk ki egy célt magunknak, például 5000 forint befektetésből legyen 3000 forint profitunk.A szorzó ne legyen nagyobb, mint 1,15 mivel minél nagyobb a szorzó annál nagyobb a kockázat. Mikor elértük a kitüzött célunkat, azt ajánljuk kezdjetek mindent teljesen újból.

Példa:
1. lépés 5000 forint X 1,15 (szorzó) nyertes=5750 forint
2.lépés 5750 forint X 1,15(szorzó) nyertes=6612,5 forint
3.lépés 6612,5 forint X 1,15(szorzó) nyertes=7604,375 forint
4.lépés 7604,375 forint X 1,15 (szorzó) nyertes=8745,03 forint
A fenti példa alapján ahogy lathatjátok mindössze 4 lépésből a profit 3745 forint.

Online sportfogadás Easy Money módszer alkalmazásával

Ez a rendszer, legalábbis elméletileg, nagy esélyeket ad mindenkinek arra, hogy nyerjen. Figyelembe véve a fentieket, elmondhatjuk, hogy sokat nyerhetünk, persze ahhoz sok sporteseményre kell fogadjunk és hosszú időn keresztül, fogadás előtt persze mindig elemezni kell az eseményeket, a meccseket és olyanokat kell kiválasztani amelyek szinte biztosan úgy történnek meg ahogyan mi szeretnénk. Egy másik nagy előnye ennek a fogadási stratégiának az, hogy abban az esetben ha néhány nyertes lépés után veszítünk, akkor csak az elején feltett minimális összeget veszítjük el.

Tegyük fel, hogy megkezdjük az első sorozatot 10 egységgel, ami persze lehet Euró vagy Forint, vagy bármely más fizetőeszköz. Célunk elérni az, hogy a végső tőkénk 100 egység legyen. Például fogadunk egyet, a szorzó pedig 1.30 és nyerünk. Utána már 13 egységgel fogadunk, a szorzó pedig legyen 1,60 amivel szintén nyerünk. Ezután már a tét 20.8 lesz. Ha nyerünk addig folytatjuk amíg elérjük a 100 egységet. Ha pedig veszítünk akkor egy új szériát kezdünk meg és újra 10 egységgel.

A Easy Money stratégia hátrányai

Az egyértelmű és valahol normális is, hogy nem egy tökéletes rendszerrel van dolgunk, hanem egy olyannal amelynek hátrányai is vannak. Az egyike ennek a hátrányoknak az, hogy ha egy hónap munka után veszítesz, mely idő alatt a legjobb mérkőzéseket választottad ki, akkor persze nem csináltál semmit. 

Az igaz, hogy az összeg amit befektettél és elveszítettél nem túl nagy, de az érzés, hogy minden egyes mérkőzést átgondoltál egy egész hónap alatt és a semmivel maradtál, ez nagyon lehangoló lehet. Egy másik kérdés az önkontroll lehet, főleg a kezdő fogadóknál, ez pedig arról szól, hogy minden kezdőfogadó egyre több úgynevezett “biztos” mérkőzést lát. Így a kezdők egyre többen esnek áldozatul annak a kísértésnek, hogy olyan mérkőzésekre fogadjanak amelyeket nem elemeztek ki, vagy nem tanulmányoztak eléggé mélyrehatóan. 

Az eredmény pedig természetesen negatív lesz. A legtöbb fogadó focira vagy esetleg teniszre fogad. Így szólistákat tudunk válogatni, de az fontos, hogy olyan nagy és erős csapatokat válasszunk ki, akiknek céljuk évről évre, hogy kupákat, bajnokságokat nyerjenek. Például fogadhatunk olyan csapatokra mint a PSG, a Real Madrid, a Manchester United, vagy az FC Barcelona, olyankor amikor otthon játszanak és főleg kiscsapatok ellen. De ebben az esetben is sok dolgot figyelembe kell venni, mint például a kezdőtizenegyet, az időjárási viszonyokat, a meccs tétjét és minden egyebet ami befolyásolhatja az eredményt. Egy másik fogadási típus az “easy money” rendszerhez a gólok száma a mérkőzésen. Megállapíthatjuk, hogy egy bizonyos csapat támadójátékot játszik és sok gólt rúg. Például fogadhatunk over 0.4-re, mert a focit gólokra játsszák, vagy over 1.4-re egy sokkal nagyobb szorzóért.

Online sportfogadás Easy Money módszer alkalmazásával

Ezt a stratégiát tehát akár minimális tőkével is lehet játszani és nem csak haladó, hanem kezdő fogadók is kipróbálhatják. Természetesen ennél a rendszernél is előre meg kell határozni azt a tőkét amely rendelkezésünkre áll és amelyet feláldozhatunk erre a játékra.

Bukméker

Nyelv

Útmutató

Min. tét

Min. odds

Bónusz %

Bónusz

Regisztrálj

Sportfogadó oldalak

Unibet

0.10€

1.40

100%

20,000 Ft

Sportfogadó oldalak
Sportfogadó oldalak

1XBET

0.10€

1.20

100%

30,500 Ft

Sportfogadó oldalak

BET365

0.10€

1.20

100%

15,000 Ft

Sportfogadó oldalak

CASINIA

0.50€

1.50

120%

50,000 Ft

Sportfogadó oldalak

winmasters

0.50€

1.50

100%

15,000 Ft

Sportfogadási oldalak

Útmutató: UNIBET

Bónusz: 100%

20.000 Ft

Sportfogadó oldalak

Útmutató: BET365

Bónusz: 100%

15.000 Ft

Útmutató: CASINIA

Bónusz: 120%

50.000 Ft

Sportfogadó oldalak

Útmutató: WINMASTERS

Bónusz: 120%

15.000 Ft

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.