Easy Money stratégia – a legjobb sportfogadói stratégiák

Növeld nyereményeid az Easy Money stratégia segítségével, amely az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb stratégia a sportfogadások terén. Tanuld meg, hogy érhetsz el gyors profitot rövid idő alatt!
Az Easy Money stratégia az egyik legismertebb a sportfogadások világában, és azon kevesek egyike, amelyik tényleg jelentős nyereményeket hozhat a fogadóknak, persze csak akkor, ha helyesen alkalmazzák. Annak ellenére, hogy nagyon egyszerű, sok csapdát is rejt, amelyeket a tapasztalatlan fogadók nem vesznek figyelembe. 

AZ EASY MONEY STRATÉGIA ALAPKÉPLETE

Az Easy Money stratégia abból áll, hogy egy bizonyos összeggel fogadunk egy minél biztosabb mérkőzésre, a szorzótól függetlenül. A teljes összeget, amit ebből a fogadásból szerzünk, feltesszük egy következő fogadásra. A kezdetektől kell legyen egy célunk és abban a pillanatban, amikor elértük ezt a célt, a profitot külön kell választani és elölről kezdeni az egész folyamatot.

Példa:
100.000 forinttal indulunk számlánkon, a cél pedig 200.000 forint elérése
Feltesszük a 100.000 forintot 1.15 szorzó mellett -> van 115.000 forintunk
Feltesszük a 115.000 forintot 1.10 szorzó mellett -> van 126.500 forintunk
Feltesszük a 126.500 forintot 1.20 szorzó mellett -> van 151.800 forintunk
Feltesszük a 151.800 forintot 1.17 szorzó mellett -> van 177.600 forintunk
Feltesszük a 177.600 forintot 1.13 szorzó mellett -> van 200.680 forintunk
Elértük a célt, a 100.680 forint profitot félretesszük és elölről kezdjük a folyamatot 100.000 forinttal.

Amint azt látni fogjátok, nagyon egyszerű stratégiáról beszélünk, amelyet bárki azonnal megérthet. De mennyire jó ez? Látni fogjuk a következőkben.

MILYEN TÍPUSÚ FOGADÓ LEHET SIKERES AZ EASY MONEY STRATÉGIÁVAL?

Ezt a stratégiát azoknak érdemes alkalmazni, akinek nincs túl nagy költségvetésük fogadni és akik szeretnék ezt gyorsan megnövelni, relatív rövid idő alatt. Ugyanakkor azoknak is ajánlott, akik az alacsony szorzós fogadásokat kedvelik.

Fontos, hogy el tudjuk kerülni a meglepetéseket, amit jóval nehezebb megvalósítani, mint azt elsőre gondolnánk. Gondoljunk bele, hogy egyetlen vesztes fogadás az összes előzőleg megnyert pénzünk elvesztéséhez vezet, tehát gyakorlatilag nem lehet hibázni.

Mentálisan is erősnek kell lenni, hiszen egy vesztes fogadás elbátortalaníthat. Mi lehet annál bosszantóbb, mint megnyerni sorozatban 10 fogadást és a 11.-et elveszíteni? És utána kezdeni mindent elölről, újabb 10 nyertes fogadásra van szükség, csak azért, hogy az előző szintre elérjünk. Nagyon sokan nem tudják helyesen kezelni a hasonló helyzeteket és akkor kezdenek eltérni a stratégiától vagy futtában választanak mérkőzést, ami minden bizonnyal nagy hiba. Éppen ezért nagyon sok türelem és önkontroll szükséges.
Fontos, hogy kiegyensúlyozott és realista személy legyél, hiszen ez a stratégia nagyon becsapós lehet. Nagyon egyszerűnek tűnik elsőre és gyorsan hozhat nyereséget, de sok csapdát rejt. Nagyon könnyen elragadhat a hév néhány nyertes fogadás után és azt hihetjük, hogy nincs ahogy a későbbiekben veszítsünk. Az ilyen hozzáállás csak problémákat hozhat!

AZ EASY MONEY STRATÉGIA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Előnyök
– A többi stratégia (mint például a Martingale) elég nehéz, hiszen több 10 nyertes fogadásra van szükség ahhoz, hogy megduplázzuk pénzünket. Az Easy Money esetében csupán néhány fogadással megduplázhatjuk, akár meg is háromszorozhatjuk a kezdeti összeget.
– A fogadások elég biztosak, nagy a lehetősége, hogy bejöjjenek. Nem nehéz sorozatban nyertes fogadásokat kötni.
– Sok fogadást köthetünk egy nap, főleg, ha élőben játszunk (de a kockázat is magasabb). Néhány óra vagy legtöbb néhány nap alatt jelentős eredményeket érhetünk el.
– Ez a stratégia jó azoknak is, akiknek nagyobb összeg áll a rendelkezésükre, de a véges kerettel rendelkezőknek is. Valójában ez az egyetlen stratégia, amelyet a kispénzű fogadók is alkalmazhatnak és amely segítségével lényeges nyereségre tehetnek szert. Nagyon fontos, hogy minden egyes fogadást jól ki kell elemezni és emellett sok szerencsére is szükség van.


Hátrányok
– Bármelyik vesztes fogadás a teljes összeg elvesztéséhez vezet. Hiába nyerjük meg az első négy fogadást, ha az ötödiket elveszítjük. Ebben az esetben nem csak a profitot veszítjük el, de a befektetett összeget is, tehát újabb befektetésre van szükség, hogy visszaszerezzük a veszteségeket.
– Egyetlen fogadás sem biztos. Voltak 1.01-es szorzójú tippek is, amelyek nem jöttek be. Persze ennek kicsi a valószínűsége, de megtörténhet.
– Sokan nem elég erősek, engedik magukat befolyásolni egyetlen fogadás eredményétől. Ezek az emberek gyorsan önbizalmat szereznek 4-5 nyertes fogadás után és azt hiszik, hogy a következőnél sem történhet meglepetés , így az elemzésük felületesebbé válhat. Ugyanakkor egy vesztes fogadás után elbátortalanodnak a gondolattól, hogy mindent elölről kell kezdeni és újabb 4-5 sorozatban nyertes fogadásra van szükség, hogy visszaszerezzék az előző veszteségeiket.

EASY MONEY TANÁCSOK – TECHNIKÁK, HOGY TÖBBET NYERJ

Hogy választjuk ki a legjobb fogadásokat?
A legtöbben az Easy Money stratégiát futball vagy tenisz mérkőzések esetében használják. Ha futballra fogadunk, csak olyan bajnokságokat és együtteseket válasszunk, amelyeket jól ismerünk és minden egyes mérkőzést kielemzünk. Soha nem szabad véletlenszerűen választani, még akkor sem, ha az egyik csapat sokkal esélyesebbnek tűnik.
Az aktuális forma vagy a mérkőzés fontossága nagyban hozzájárulhatnak egy esetleges meglepetéshez. Például a tenisz mérkőzések esetében sokkal gyakrabban történnek meglepetések a kis bajnokságokon, mint a Grand Slam-ek esetében, hiszen a jó teniszezők nem játszanak mindig a legmagasabb szinten, ha kisebb bajnokságokról van szó.
Használhatjuk ezt a stratégiát kézilabda esetében is, hiszen vannak csapatok az erősebb bajnokságokban, amelyek hazai pályán 30-40 győzelmet is elkönyvelnek egymás után, anélkül, hogy hibáznának 2-3 bajnokságon keresztül. Az is igaz, hogy nagyon alacsonyak a szorzók ezen csapatok esetében.
Akkor, amikor 2 csapatot/játékost választunk, akikre szeretnénk ezt a stratégiát alkalmazni, fontos, hogy megvizsgáljuk a jelenlegi eredményeiket, hogy voltak-e meglepetések az közelmúltbeli mérkőzéseiken. Ha találunk ilyen esetet, jobb elkerülni az adott mérkőzést.
Ha nem tudod milyen mérkőzést válassz, elolvashatod az oldalunkon található tippeket és ott megtalálod, hogy a Tippmix szakértői éppen mit ajánlanak és ahol magasabb a szorzó, választhatsz egy biztosabb lehetőséget. Például a hazaiak győzelme helyett választhatsz 1X-t, vagy ázsiai hendikep -1 helyett, választhatsz hendikep -2-t stb.

A stratégia használata élő fogadásokra

Esetenként használhatjuk ezt a stratégiát élő fogadásokhoz is, de itt nagyon óvatosnak kell lenni, hiszen a meglepetések száma ebben az esetben magasabb, mint amikor mérkőzés előtti fogadásokat kötünk. Például láttam olyan fogadót, aki egy olyan teniszező fogadott, amelyik előny 5-2 volt a döntő szettben és ő is következett az adogatással. Az ellenfelének sikerült a break és utána megfordította a mérkőzést. Volt olyan eset is, amikor egy futballmeccs a 85. percében nagyon alacsony szorzó mellett valaki arra fogadott, hogy nem születik még 2 gól az utolsó 5 percben. A mérkőzés vége azonban nagyon látványosra és váratlanra sikerült, 2 gólt is rúgtak, így a fogadás vesztes lett.
Ha élő fogadásra használjuk ezt a stratégiát, kötelező követni az adott mérkőzést, hogy láthassuk, miként alakul. Soha nem szabad véletlenszerűen fogadni, mert így biztos, hogy a szerencse nem tart el örökké és nő az esély arra, hogy elkapjunk egy vesztes fogadást. Az igazság az, hogy sokkal gyorsabban növelhetjük pénzünket az élő fogadásokkal, hiszen magasa számú eseményre fogadhatunk rövid időn belül, de a meglepetés lehetősége nagyobb, mint a mérkőzés előtti fogadások esetében. Mindemellett jóval rövidebb idő áll rendelkezésünkre a mérkőzés elemzésére.

Exklúzív Bónuszok

Tippmix stratégia

Tippmix Tippek

MELYIK FOGADÓIRODÁKNÁL AJÁNLOTT A STRATÉGIA HASZNÁLATA?

Én azt javaslom, hogy több online irodánál is legyen fiókunk és mindenik fogadást ott kössük meg, ahol a legjobb a szorzó, hiszen a kis szorzók esetében hosszú távon egy jelentéktelennek tűnő különbség is fontos lehet. A Tippmix.com az alábbi szolgáltatókat ajánlja (mindeniknél jók a szorzók és minőségi szolgáltatást nyújtanak):

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.6
4.6/5