DVSC – FTC Tippmix Tippek – február 10. 17:30

DVSC – FTC Tippmix Tippek – február 10. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (14:9).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Debreceni VSC stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Debreceni VSC háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ferencváros négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Ferencváros az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Debreceni VSC 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Ferencváros pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Ferencváros szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Paks vagy a Kisvárda. A Ferencváros pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a MTK, a Diósgyőr vagy a ZTE. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Újpest, az Olimpija Ljubljana. A Ferencváros gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE vagy a Paks. A Debreceni VSC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

DVSC – FTC Tippmix Tippek – február 10. 17:30

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.72

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!