Dunaújváros - MTK Tippek - Magyar Kupa - 2020. február 19. 18:00

Dunaújváros – MTK Tippek –  élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 19.2.2020. -án/-én 18:00 -kor a Dunaferr Arena stadionban, Dunaujvaros, Hungary Magyar Cup – Hungary -ban/-ben.

Dunaújváros – MTK Tippek – Forma

MTK Budapest az előző mérkőzést az Békéscsaba 1912 Előre ellen játszotta (NB II), az eredmény: 1 – 1 lett . Dunaújváros az előző mérkőzést az MTK Budapest ellen játszotta (Magyar Cup), az eredmény: 3 – 0 lett (MTK Budapest nyerte a mérkőzést).MTK Budapest nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a MTK csapatának kedvez (3:0).
Az elmúlt fél évben a Dunaújváros kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a MTK kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Dunaújváros sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Magyar Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Dunaújváros 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a MTK pedig idegenben kétszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Dunaújváros olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Siófok, a Monor vagy a Budapest Honvéd II. A MTK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Gyirmót, a Vasas vagy a Budaörs. A MTK erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Dunaújváros olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FC Dabas vagy a Pécsi MFC. A MTK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kaiserslautern vagy a Győri ETO. A MTK csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Dunaújváros - MTK Tippek

TIPPEK

Bónusz

Freebet

 MTK Budapest

Üdvözlö Bónusz 35.000 HUF 

7500 HUF FREEBET

Mindkét csapat gólt szerez

Üdvözlö Bónusz 50.000 HUF 

7500 HUF FREEBET

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 118
Powered by Live Score & Live Score App