Djokovic – Kyrgios Tippmix Tippek Július 10. 15:00

Novak Djokovic nyolcadik wimbledoni döntőjére készül – a korábbi hét fináléjából hatot megnyert a 35 éves szerb teniszező. Az elődöntőből játék nélkül továbbjutó, 27 éves Nick Kyrgios ezzel szemben egyesben még sosem jutott ilyen magasra GS-tornán…

Djokovic – Kyrgios Tippmix Tippek Július 10. 15:00

Merthogy a két játékos eddig két alkalommal találkozott, és mind a kétszer az ausztrál nyert, persze az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy ezeket a meccseket még 2017-ben játszották. Azóta Djokovics újabb címeket gyűjtött, az akkor még fiatal titánnak számító Kyrgios viszont nem váltotta be a felé támasztott elvárásokat.

Kyrgiosszal kapcsolatban mindig azt mondják a szakértők, hogy a keze és a játéktudása alapján bármikor fel tudja venni a versenyt a legjobbakkal, de fejben nem tud elég koncentrált lenni. Most viszont mintha valami megváltozott volna, az idei wimbledoni tornán végig nagyon magas színvonalon játszott, nem voltak a játékában nagyobb hullámvölgyek. Ráadásul az sem jött rosszul az ausztrálnak, hogy az elődöntőben nem kellett pályára lépnie, hiszen Nadalnak egy sérülés miatt vissza kellett lépnie.

Ennyit nagyjából arról, hogy mi szól Kyrgios mellett, mert ezektől függetlenül természetesen Novak Djokovics a meccs favoritja. A szerb a 21. Grand Slam-sikerét szerezheti meg, mellyel ismét egyre zárkózna Nadalhoz képest az örökranglistán. Ráadásul a szerb 2018 óta az összes wimbledoni tornát megnyerte (2020-ben a covid miatt ezt a versenyt sem rendezték meg), Roger Federer után már ő a füves Grand Slam királya. Djokovics a meccs elején minden bizonnyal kivárásra játszik majd. Lutri, hogy Kyrgiosra hogy hat majd az első nagy döntője, ha az ausztrál tudja tartani az agresszív teniszét, a szerbnek is magasabb fokozatra kell majd váltania.

De azért nehéz elképzelni, hogy ne lenne erre az esetre fegyver Djokovics tarsolyában.

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Kifejezetten a weboldalunk olvasói számára van egy promóciós kódunk, amely exkluzív 120%-os bónuszt biztosít Önnek 35.000Ft-ig. Ez a legnagyobb bónusz, amit a Rabona-nál talál, és nagyon fontos tudni, hogy ha közvetlenül a weboldalukról regisztrál, akkor csak a klasszikus 100%-os bónuszt kapja 35,000Ft-ig.
Használja a RABONAHU kódot a regisztráció során, és a Rabona az első befizetés 120%-át adja Önnek. Például, ha 10.000Ft-ot fizet be, 12.000Ft bónuszt kap. KATT IDE

Djokovic - Kyrgios H2H

– Novak Djokovic nyerte meg a legutóbbi három wimbledoni torna férfi egyes versenyét – tavaly, Matteo Berrettini ellen négy játszmában diadalmaskodott a fináléban.

– Djokovic a negyed- és az elődöntőből is úgy jutott tovább, hogy az első szettet elveszítette.

– Nick Kyrgios az idei wimbledoni tornán mind az öt meccsén megnyerte a második játszmát.

– A két játékos 2017-ben mérkőzött meg először és eddig utoljára, akkor viszont kétszer is, és mindkét alkalommal 2:0-ra Kyrgios nyert, szettet sem veszítve. Füvön és GS-tornán ez lesz az első egymás elleni meccsük.

Djokovic – Kyrgios Tippmix Tippek Július 10. 15:00

FELETT 3.5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10.000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF