Diósgyőr – Újpest Tippmix Tippek – február 11. 14:45

Diósgyőr – Újpest Tippmix Tippek – február 11. 14:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Újpest csapatának kedvez (3:1).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Diósgyőr stadionjában, a gólarány 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Diósgyőr egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Újpest egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Diósgyőr sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Diósgyőr 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Újpest pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Diósgyőr jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Diósgyőr olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Debreceni VSC, a Mezőkövesd vagy a Kisvárda. Az Újpest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC, a Pécsi MFC vagy a Tatabánya. A Diósgyőr erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Diósgyőr olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Vancouver Whitecaps, a ZTE vagy a Ferencváros. Az Újpest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kisvárda, a Mezőkövesd vagy a Paks. Az Újpest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Diósgyőr – Újpest Tippmix Tippek – február 11. 14:45

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!